Računalništvo, telefonija
25.04.2019 14:00

Deli z drugimi:

Share

Prihodnost je v brezžični tehnologiji

.. Vrhunska sodobna tehnologija je danes prisotna na vsakem koraku. Poleg tega je na trgu mnogo dizajnerskih izdelkov, ki lepo zaokrožijo celoto in so kot nalašč za poslovna darila ..
Prihodnost je v brezžični tehnologiji
Prihodnost je v brezžični tehnologiji

Vrhunsko tehnologijo so si včasih lahko privoščili le tisti, ki so imeli nekoliko več pod palcem, a danes se je to spremenilo – dostopna je namreč postala tudi za povprečnega uporabnika. Čas je, da preizkusite nove dimenzije sodobne tehnologije.

Tudi pri tehnologiji se, kot že rečeno, kažejo modne smernice. Naprave postajajo vedno bolj zmogljive in multifunkcijske, hkrati pa pri dizajnerski dovršenosti opažamo pridih preteklosti – vintage stil je danes vodilni trend, ki ga zaključuje moderni minimalizem.

Brezžični zvočniki, slušalke, polnilci …

V podjetju Agaric sledijo modernim trendom, zato lahko na njihovi spletni strani agaricpromogifts.si dobite vrsto izdelkov, nadvse primernih za lična in uporabna poslovna darila. Zakaj ne bi pri obdarovanju poslovnih partnerjev izstopali in podarili nekaj drugačnega? Na omenjeni spletni strani imajo tako pestro ponudbo, da boste zagotovo našli kaj zanimivega. Najdete vse od prenosnih polnilcev za mobilni telefon (powerbank), ki ob današnjem tempu življenja pridejo vedno prav, do pisala, s katerim lahko napolnite baterijo svojega telefona, pa bliskavice za telefon in USB ključke vseh oblik in velikosti. Ker pa je danes brezžična tehnologija v porastu in poenostavi marsikatero opravilo, pri njih dobite tudi Bluetooth slušalke in brezžične zvočnike. Lahko si na primer omislite tudi dizajnerski brezžični polnilec.

Če morda nimate ideje za darilo, se splača pobrskati po spletni strani podjetja Agaric. Presenetilo vas bo, kaj vse lahko tam najdete. Če še nimate ideje za darilo, bo zagotovo ideja srečala vas. Nudijo tudi popolno personalizacijo daril. Kaj to pomeni? Izdelajo npr. powerbank ali USB ključek v 3D obliki po želji naročnika, pri čemer tako rekoč ne poznajo ovir.

Ko je ponudbe zagotovo dovolj

Poleg tehnoloških bombončkov ponujajo še veliko drugih poslovnih daril. Tako na spletni strani najdete pestro izbiro prestižnih daril za izbrane poslovne partnerje, bogato izbiro najboljše slovenske kulinarike, ki nikoli na razočara (čokolada, vino, marmelada, piškoti) ter preostala promocijska darila – vrečke, majice, pisala, bidoni, dežniki …

Pisala na 1001 način

Pisala so zagotovo nekaj, kar je na delovnem mestu nepogrešljivo. Če želite izbirati med raznovrstnimi pisali, obiščite www.pisala.si. Izbirate lahko med darilnimi seti, prestižnimi pisali ali pa se odločite za promocijo svojega podjetja s kovinskimi ali plastičnimi pisali. Prav tako si lahko omislite tisk, gravuro ali vezenje na izdelke.

Potrebujete nasvet, usmeritev? Ni problema

Ekipa strokovnjakov podjetja Agaric vas usmerja skozi množico dilem in nepregleden kup katalogov, prihrani čas in nudi cenovno ugodne rešitve. Inovativne ideje, nabava, tisk, skladiščenje in distribucija so umetnosti, ki jih obvladajo.

Prelistajte torej aktualne kataloge na agaricpromogifts.si ali se dogovorite za osebni termin. Med drugim se lahko pohvalijo z več kot 100.000 prodanimi poslovnimi in promocijskimi darili. (P.R.)

#####################

OKVIRČEK:

Oddajte naročilo do konca meseca maja in pri tem uporabite kodo RAC10, ki vam zagotavlja 10 odstotkov popusta na vsa naročila.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več