13.05.2014 09:20

Prijave na DIGGIT startup idejo samo še do 19. 5.

Na 03. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT bo 5. junija 2014 že drugič potekal izbor DIGGIT startup ideja. Posamezniki in ekipe lahko svojo digitalno poslovno rešitev za trženje prijavijo na brezplačen razpis samo še do ponedeljka, 19. maja 2014.
Prijave na  DIGGIT startup idejo samo še do 19. 5.
Prijave na DIGGIT startup idejo samo še do 19. 5.

Organizatorja Diggita, Marketing magazin in TSmedia, vabita ekipe in posameznike, ki so razvili digitalno poslovno rešitev za trženje, k prijavi na razpis DIGGIT startup ideja 2014. Izmed vseh prispelih prijav, se bo 6 najboljših ekip oziroma posameznikov predstavilo v osrednjem programu konference, 5. junija 2014, ob 15:30. Žirija, v sestavi Simona Belaka (Hekovnik), Božidarja Novaka (Skladovnica kreativne industrije), Aleša Smokvine (Telekom Slovenije), Davida Božiča (RSG Kapital) in občinstva Diggita, pa bo izbrala tisto idejo, ki bo prejela naziv DIGGIT startup ideja 2014, enomesečni coaching Hekovnika v vrednosti 1500 € in praktične nagrade organizatorjev.

Brezplačne prijave potekajo še do ponedeljka, 19. maja 2014. Razpis in več informacij o DIGGIT startup ideji 2014 pa najdete na spletni strani konference.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.