Računalništvo, telefonija
12.07.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Prilagodljivo orodje za spremljanje kriptovalut

.. Verjetno ste že kdaj pomislili, da bi se preizkusili v trgovanju s kriptovalutami. Če želite biti pri tem uspešni, potrebujete veliko sreče ali orodje, s katerim boste lahko spremljali ta dinamičen trg ..
Prilagodljivo orodje za spremljanje kriptovalut
Prilagodljivo orodje za spremljanje kriptovalut

Kriptovalute so spet aktualne, saj se je njihova vrednost v zadnjih mesecih strmo dvignila, kar tudi poveča zanimanje za trgovanje z njimi. Da ste z dogajanjem na zahtevnem trgu kriptovalut na tekočem, potrebujete orodje, ki mu boste lahko zaupali, bo pregledno in vam ne bo prikazovalo kupa nerelevantnih informacij.

Na voljo so tudi aplikacije za pametne telefone, ki omogočajo spremljanje gibanja vrednosti kriptovalut in še mnogo drugih parametrov, pomembnih za uporabnika, ki ga trg kriptovalut zanima.

Vsak trenutek sveži podatki

The Crypto App je odlična rešitev za spremljanje kriptovalut na enem mestu. Tako boste vsak trenutek deležni najnovejših podatkov o več kot 2000 kriptovalutah. Da pri vsem skupaj ne bo prišlo do zmešnjave, je aplikacija visoko prilagodljiva, zato lahko v njej spremljate le tiste kriptovalute, ki vas zanimajo. Najdete pa dostopno vrsto podatkov o kriptovalutah, novice o posamezni, trenutne cene …

Aplikacija The Crypto App je slovenski produkt. S premišljeno postavitvijo je prilagojena za mobilne telefone – vse z namenom doseganja preproste navigacije in interakcije. Poganja jo lastni mehanizem za kripto-analizo, ki deluje v oblaku 24 ur dnevno. Opazuje trge kriptovalut z različnih vidikov, zato ključnih dogodkov nikoli ne boste zamudili.

Aplikacija ponuja vse, kar potrebujete, da ostanete v igri: Sveže posodobljene cene, napredne in preproste grafike s tehničnimi kazalniki, obvestila in opozorila glede cen izbranih kriptovalut, prilagodljive pripomočke začetnega zaslona, novice s potisnimi obvestili, funkcije za pomoč pri iskanju priložnosti in še marsikaj.

Prilagodite si jo po svoje

Vse raznovrstne funkcije je mogoče prilagoditi na način, da vam bo The Crypto App prikazoval le podatke in kazalnike, ki vas zares zanimajo. In najbolje od vsega? Vedno bo v vašem žepu in sproti vas bo obveščal o dogajanju v kripto-industriji.

Nastavite si lahko seznam najljubših žetonov pa tudi opozorila o cenah (price alert), da lahko sproščeno čakate na naslednjo rast in še več. Opozorila o cenah lahko nastavite tako, da vas aplikacija opozori, ko kriptovaluta, ki jo spremljate, doseže določeno ceno.

Kaj se dogaja na trgu kriptovalut, lahko spremljate tudi brez da bi odprli aplikacijo. Ta namreč omogoča, da si nastavite pripomoček (widget) na začetni zaslon vaše mobilne naprave in kar tam v živo spremljate dogajanje. The Crypto App je bil zasnovan tako, da postane vaš najboljši prijatelj na trgu kriptovalut, podajal pa vam bo zgolj dejstva in preverljive številke.

Na aplikacijo The Crypto App se zanaša že več kot 500.000 aktivnih uporabnikov, od teh jo 60.000 uporabnikov uporablja vsakodnevno. Povprečna ocena 30.000 uporabnikov je 4,7 (na lestvici do 5.0).

Ne čakajte in ne zamudite priložnosti – prenesite in preizkusite aplikacijo zdaj.

Aplikacijo si lahko prenesete na:

Glavne funkcije:

  • Prikaz cen kriptovalut
  • Enostavni in pregledni grafi
  • Opozorila o cenah
  • Pripomočki na začetnem zaslonu
  • Novice, specifične za vašo kriptovaluto in splošne novice s potisnimi obvestili.

Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več