Računalništvo, telefonija
10.09.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

Priročen in brezžičen – novi Sonyjev televizijski zvočnik SRS-LSR200

Priročen in brezžičen – novi Sonyjev televizijski zvočnik SRS-LSR200
Priročen in brezžičen – novi Sonyjev televizijski zvočnik SRS-LSR200

SRS-LSR200 vam omogoča, da zvok vaših TV vsebin slišite tako rekoč povsod v hiši (do oddaljenosti nekje 30 metrov). Naprava ojača glasnost in izboljša kakovost zvoka televizorja ter ga naredi bolj jasnega in razločnega tudi, ko niste v bližini televizorja.Trije vgrajeni zvočniki zagotavljajo jasen, oster in naraven zvok na velikem področju poslušanja, inovativna tehnologija Voice Zoom pa izboljša kakovost zvočnih frekvenc govora.

SRS-LSR200 je idealna naprava za omogočanje višje kakovosti zvoka vaših predvajanih vsebin, bodisi v primeru slabše kakovosti zvoka vašega televizorja ali če želite preprosto doživeti še boljšo zvočno kuliso med gledanjem televizije z družino ali prijatelji.

Odlikujeta ga trpežnost in prenosnost. Opremljen je s praktičnim ročajem za prenašanje, tako da lahko v kristalno jasnem zvoku uživate v vseh kotičkih vaše hiše. Naprava je opremljena z vgrajenim daljinskim upravljalnikom za televizorje, ki omogoča enostavno preklapljanje med kanali in viri zvoka ter je kompatibilen s popularnimi blagovnimi znamkami televizorjev. SRS-LSR200 je prav tako odporen na kapljice tekočine (enakovredno standardu IPX2), tako da lahko vaše najljubše TV oddaje gledate tudi med kuhanjem ne da bi vam bilo treba skrbeti, da boste zvočnik poškodovali z vodnim pršem.

Zvočnik, ki jasno reproducira vokale

SRS-LSR200 je opremljen z namenskim sredinskim zvočnikom za vokale, nameščenim med obema stereo zvočnikoma.Sredinski zvočnik večinoma reproducira zvočne frekvence glasu in zavira vplive tako levega kot desnega zvočnika, kar zmanjša popačenje in zagotavlja ostrejše in jasnejše vokale.

Funkcija Voice Zoom za jasno reprodukcijo človeškega glasu

SRS-LSR200 je opremljen s funkcijo “Voice Zoom”, ki zazna in poudari komponente človeškega glasu.Poleg običajnega stereo načina predvajanja, ponuja tudi »Voice Zoom 1«, ki vokale postavi v ospredje, in »Voice Zoom 2«, ki poudarja visoke frekvence. Med načini lahko enostavno preklapljate s pomočjo namenske tipke.

Pasivni radiatorji na levi in desni strani naprave realistično reproducirajo nizke frekvence vokalov

Oddajanje spodnjega registra vokalov iz levega in desnega zvočnika ter pasivnih radiatorjev omogoča naraven in realističen zvok človeškega glasu.

Enostaven vgrajen TV daljinski upravljalnik

SRS-LSR200 je opremljen z vgrajenim daljinskim upravljalnikom za televizor, z velikim gumbom za glasnost in enostavno razvidnimi tipkami, obenem pa je tudi odporen na kapljice.

Enostavno polnjenje

Akumulator zvočnika napolnite preprosto tako, da zvočnik položite na polnilno postajo. Tri ure polnjenja omogočajo okoli 13 ur neprekinjene uporabe (ob izklopljeni funkciji “Voice Zoom” in v skladu s standardom JEITA).

Intuitiven in enostaven – tudi pri namestitvi

Tako polnilna postaja kot povezovalni kabli so označeni s številkami v različnih barvah, zaradi česar je nastavitev resnično preprosta, tudi če niste najbolj spretni pri začetnem nameščanju elektronskih naprav.

Stabilna brezžična povezava

Oddajna enota in zvočniki uporabljajo direktno brezžično povezavo s frekvenco 2.4 GHz, ki zagotavlja nizko zakasnitev in visoko odpornost na motnje.Obenem lahko poslušate tako zvok iz vašega TV aparata kot tudi iz zvočnika za naravno izkušnjo poslušanja.

Cena in dostopnost

Priročen brezžični TV zvočnik SRS-LSR200 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 179,00 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem POVEM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri POVEM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem POVEM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več