Računalništvo, telefonija
21.07.2018 10:30

Deli z drugimi:

Share

Priznani slovenski ilustrator poslikal avto za Huawei

Priznani slovenski ilustrator poslikal avto za Huawei
Priznani slovenski ilustrator poslikal avto za Huawei

Mitja Bokun, nagrajeni ilustrator in svetovno priznani umetnik, je tokrat ustvarjal malo drugače. Na eksluzivnem dogodku v ljubljanskem BTC-ju je za Huawei Slovenija poslikal avto, ki ga vozi Uroš Miklavčič, Huawei Tech Genius.

Huawei Tech Genius je komunikacijska platforma, ki deluje predvsem na kanalu YouTube in želi skozi privlačne video vsebine uporabnikom vedno znova prikazovati, kaj premorejo naprave Huawei. Gre za del nove platforme huaweiforum.si, s katerim se blagovna znamka želi še bolj približati končnim uporabnikom.

Ste opazili pisane vloge?

V kolikor spremljate razvoj Huaweija v Sloveniji, ste verjetno opazili divje vsebine, ki jih ponuja njihov YouTube kanal. Vsekakor je vredno na zemljevid spremljanja družbenih medijev postaviti kanal, ki je navdušil tudi s skokom iz letala, ob čemer je Uroš Miklavčič, Huawei Tech Genius telefon Huawei P20 Pro držal kar v roki! Miklavčič je v svetu tehnologije že več let znan kot strokovnjak mobilne tehnologije, avtor številnih recenzij mobilnih telefonov, sovoditelj tehnološkega podcasta Apgrajd, bloger, vloger in še veliko več. Tokrat se bo ukvarjal s popolnoma novim projektom, kjer bo za Huawei ustvarjal različne vsebine na področju Slovenije, Srbije in Hrvaške. Kot kreativni navdušenec in ljubitelj adrenalina se Urošu pridružuje tudi Peter Jenko, ki ga bomo imeli priložnost spoznati tudi pred kamero. Vabimo vse zainteresirane, da se pridružijo mladi skupini tehnoloških navdušencev na novem forumu Huawei preko povezave ali pa se naročijo na sveže vsebine na kanalu YouTube: Huawei Mobile Si.

Ilustrator, ki vedno navduši

Bokun je ploden umetnik, ki slovi predvsem po portretih, nakitu, kozmetičnih in modnih ilustracijah ter slikah znanih osebnosti. Sodeloval je z najbolj priznanimi globalnimi revijami, televizijskimi oddajami in največjimi blagovnimi znamkami na svetu. “Na leto naslikam ali skiciram več kot 500 ilustracij. To kar delam imam rad in vidim nešteto možnosti. Neverjetno je, kako se ljudje odzivajo na moje delo in vesel sem, da je zadovoljstvo obojestransko,” je povedal Bokun.

Dogodek, namenjen druženju in delitvi dobre volje vseh navdušenih uporabnikov naprav Huawei je okronal sončen dan in prijetno ohlajeno pivo iz kombija. Ta se je pod blagovno znamko Beer Bulli letošnje poletje podal na poletno misijo deljenja dobre volje. Tudi v projektu nastajanja in prenove tega imenitnega vozila / bara je sodeloval Bokun, ki svojo umetniško žilico deli z največjimi marketinškimi uspehi pri nas.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več