Računalništvo, telefonija
01.05.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Proaktivno upravljanje podatkov z inovativnim orodjem TOAD

Proaktivno upravljanje podatkov z inovativnim orodjem TOAD
Proaktivno upravljanje podatkov z inovativnim orodjem TOAD

Pri upravljanju podatkov in podatkovnih baz se srečujemo s številnimi težavami, ki otežujejo delovne procese in lahko v najslabšem primeru vplivajo tudi na poslovanje.

Za preprečevanje tovrstnih težav administratorji, razvijalci in analitiki baz podatkov najraje uporabljajo orodje TOAD. To je sodobno in zmogljivo orodje, ki nudi preprosto in pregledno upravljanje baz podatkov.

Pregledno okolje je posebej priljubljeno pri razvijalcih programske opreme, katerim pomaga pri hitrejšem razvoju in razhroščevanju programov. Ključna prednost orodja TOAD je v tem, da administratorjem, razvijalcem in analitikom baz podatkov omogoča uporabo tako relacijskih kot tudi nerelacijskih podatkovnih baz z uporabo SQL-a. TOAD s tem poveča vrednost vaše investicije v podatkovno tehnologijo. Podatkovnim strokovnjakom nudi pomoč in orodja za avtomatizacijo procesov, zmanjševanje tveganj ter krajšanje časa, potrebnega za izvedbo tovrstnih projektov.

Z uporabo orodja TOAD ni pomembno, katero podatkovno bazo upravljamo, saj ponuja številne rešitve, ki bodo poenostavile naše delo neglede na njeno vrsto. Podprte so Oracle, SQL Server, DB2, SAP in številne druge rešitve.

Za razvoj in uporabo podatkovnih baz Oracle je tako na voljo orodje Toad for Oracle. Za zmanjšanje časa razvoja aplikacij SQL Server pa nam bo zagotovo pomagalo orodje Toad for SQL Server.

Če želimo poenostaviti dostop, pripravo in dodeljevanje dostopov, se lahko zanesemo na programsko orodje Toad Data Point. Tu je seveda na voljo tudi orodje za pospešitev razvoja in upravljanja s sistemi Linux, Unix in Windows preko orodja Toad for DB2 ter orodje za enostavnejše delo s podatkovnimi bazami MySQL Toad Edge.

Želite izvedeti več in preizkusiti rešitve TOAD?

Če želite izvedeti več o programskem orodju TOAD, se obrnite na podjetje ADM-Adria na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.

Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več