13.07.2018 16:40

Programska shema T-2 bogatejša za FunBox 4K

Nov 4K program za naročnike T-2 televizije.
Programska shema T-2 bogatejša za FunBox 4K

Družba T-2 je z današnjim dnem v svojo programsko shemo uvrstila nov televizijski program v 4K resoluciji FunBox 4K. Program ponuja mešane vsebine, od dokumentarnih oddaj s področja narave, živalskega sveta, potovanj in ekstremnih športov, do glasbe, televizijskih serij in filmov. Program FunBox 4K je dostopen vsem uporabnikom storitev T-2, ki imajo 4K TV vmesnik, uvrščen pa je v vse programske sheme in ima omogočeno uporabo časovnih funkcij in snemalnika.

Družba T-2 tako širi nabor televizijskih programov v 4K ločljivosti, programsko shemo pa namerava nadgrajevati in jo bogatiti tudi v prihodnje, vključno s programi v 4K resoluciji. S tem potrjuje svojo dolgoročno zavezo, katere cilj je, da uporabnikom storitev zagotavlja kakovostne in priljubljene vsebine različnih žanrov ter nadgrajuje njihovo uporabniško izkušnjo.

Več informacij o programu: https://spiintl.com/channels/funbox-uhd.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.