Računalništvo, telefonija
18.10.2016 11:56

Deli z drugimi:

Share

Projektor Sony VPL-EW235 – odlična cena in dolga garancija

Projektor Sony VPL-EW235 – odlična cena in dolga garancija
Projektor Sony VPL-EW235 – odlična cena in dolga garancija

Projektor Sony VPL-EW235 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 2700 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 2700 : 1 zagotavlja odlično sliko. Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost.

Projektor odlikuje elegantna in stilska zasnova, velik razpon zooma, varnostne funkcije, možnost prezentacije brez PC-ja, mrežna funkcija za kontrolo in nadzor ter bogat nabor vhodnih priključkov, ki vključuje HDMI priključek in dva VGA priključka. Za dodatno povezljivost je na voljo USB priklop za USB zaslon, ki omogoča prenašanje vsebin preko USB kabla.

Sony VPL-EW235 podpira tudi predvajanje vsebin iz omrežja preko LAN povezave ter brezžično predvajanje vsebin z opcijskim USB Wireless adapterjem. Preko LAN povezave ali opcijske brezžične povezave lahko projicirate sliko iz štirih računalnikov hkrati ter povežete do osem računalnikov. Brezžična povezava zagotavlja tudi povezovanje s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Funkcija trapeznega popravka slike omogoča hitro prilagoditev projekcije, uporaba projektorja pa bo še bolj preprosta zaradi lahke in kompaktne zasnove. Z odličnim projekcijskim razmerjem projektor zagotavlja preprosto postavitev, zato je idealen za uporabo v manjših in v srednje velikih prostorih.

Projektor se ponaša tudi z vgrajenim 16 W zvočnikom, s priključkom za mikrofon, z izhodnim avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema ter z vgrajenim avdio preklopnikom, ki vam omogoča preklapljanje med dvema avdio viroma. S pomočjo funkcije Off and Go lahko ob koncu prezentacije projektor preprosto izključite iz napajanja, čakanje na dolgo ugašanje ni več potrebno.

Tehnologija BrightEra™ zagotavlja živo in realistično projekcijo, daljšo življenjsko dobo optičnega pogona in zanesljivo delovanje. Zaradi lahke in kompaktne, priročnih funkcij in nizkih stroškov obratovanja v kombinaciji z odlično kakovostjo slike je projektor Sony VPL-EW235 odlična izbira.

Naj omenimo še garancijske pogoje, ki so za ta cenovni rang projektorjev zelo dobri. Garancija na projektor je 3 leta, še bolj pa preseneča garancija na projekcijsko žarnico, ki je prav tako 3 leta ali 3000 ur (kar pride prej).

Vse našteto dobite v akcijski ponudbi pri podjetju Teksel d.o.o. za 610 € (z DDV).

V kolikor jim boste omenili, da ste za akcijo izvedeli na Računalniških novicah pa vam bodo priznali še dodatnih 20 € popusta.

Tega prav gotovo ne smete zamuditi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več