Računalništvo, telefonija
24.03.2014 16:13

Deli z drugimi:

Share

PRONET Kranj na sejmu CeBIT 2014

PRONET Kranj na sejmu CeBIT 2014
PRONET Kranj na sejmu CeBIT 2014

Podjetje PRONET iz Kranja, sicer proizvajalec ERP in CRM programske opreme za mala podjetja in vrtce, se je letos na CeBIT-u predstavilo s svojim najnovejšim produktom, virtualno robotko Zdenko.

Gre za inteligentni vmesnik, ki uporabniku omogoča komunikacijo z računalnikom v naravnem jeziku. Zdenko lahko sprašujete, ji posredujete ukaze, ali pa vas kar sama opozori in namesto vas izvede določena opravila.

Uporabo Zdenke so na CeBIT-u demonstrirali na primeru moderne poslovne aplikacije (v oblaku) za mala podjetja, imenovano kar ProGRAM.

Zdenka ne obvlada le pogovora, temveč zna besedilna vprašanja spremeniti v ustrezne poizvedbe in jih predstaviti v primerni obliki – kot poročilo, graf ali odgovor. Ima sposobnost razumevanja in takoj odgovori na vprašanja kot npr. »Katere račune je treba plačati danes?«, »Kakšna je obveznost za davek ta mesec?«, »Današnje stanje na TRR?«, »Naredi račun za PRONET Kranj«, »Plačaj vse zapadle račune za dobavitelja…«, in številna druga.

Vgrajena umetna inteligenca intuitivno razume in rešuje izzive, s katerimi se dnevno soočajo podjetniki. Produkt ponuja odlično uporabniško izkušnjo, kot plod lastnega razvoja pa tehnološko predstavlja eno najbolj dovršenih rešitev, ki odraža visoko stopnjo varnosti in zaupanja. S pomočjo Zdenke bodo sedaj lahko tudi knjigovodsko manj vešči podjetniki opravili vsa zahtevana opravila in pridobili želene informacije.

Več o produktu, ki je namenjen mednarodnim trgom si lahko preberete na www.siris.me.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več