Računalništvo, telefonija
19.11.2013 11:36

Deli z drugimi:

Share

Protivlomna vrata za stanovanja

Vgradnja protivlomnih vrat je najpomembnejši korak do varnega doma.
Varnost je potrebno načrtovati
Varnost je potrebno načrtovati

Protivlomna vrata za stanovanja iz serije PLATINUM so popolna novost na trgu. Na prvi pogled so podobna ostalim modelom, saj imajo vsa jekleno osnovo konstrukcije in lesene obloge, vendar so vrata iz serije PLATINUM brez vidnih obrob vratnega krila in tako poskrbijo za lepši izgled vašega doma. Na voljo vam je več lesenih oblog in barv, lahko pa se odločite tudi za izdelavo oblog po naročilu. Možna je tudi izvedba z nadsvetlobo.

Zakaj izbrati protivlomna vrata Platinum

Glavne prednosti vrat iz serije PLATINUM se skrivajo v notranjosti, in sicer v njihovi edinstveni trislojni izolaciji. Skupaj s kvalitetnimi tesnili vrata iz serije PLATINUM zagotavljajo neprekosljive izolativne lastnosti. Vrata PLATINUM tako preprečujejo uhajanje toplote (toplotna prevodnost samo 1,6 W/m2K) in ustavljajo vdiranje zvoka (zmanjšanje hrupa do 43 dB), zraka in vlage. Seveda so vrata iz serije PLATINUM zelo učinkovita tudi pri ustavljanju nepridipravov, saj imajo dodatne ojačitve in popolno varnostno opremo, tako da so pridobila vse potrebne certifikate in ustrezajo standardom 3. varnostnega razreda.

Posebnosti protivlomnih vrat Platinum

Poleg že omenjenih izolativnih lastnosti vrata PLATINUM odlikujejo tudi inovativne in edinstvene tehnične rešitve. Osnovna konstrukcija je izdelana s pomočjo visokotehnoloških procesov, kot sta robotsko varjenje in laserska meritev odstopanj. Naši strokovnjaki nato vrata ročno sestavijo in preizkusijo, prilagodijo vašim željam in na koncu strokovno vgradijo. Tudi za lesene obloge smo uporabili najboljše napredne rešitve, kot so obloge iz mediapana z melaminsko dekorativno folijo. Mediapan je odporen na poškodbe in zdravju neškodljiv, folija pa je izredno trdna, odporna in enostavna za čiščenje.

Izgled in dodatna oprema

Vrata iz serije PLATINUM so vam na voljo v številnih barvah po RAL barvni lestvici in različnih obdelavah lesa. Izberete lahko tudi različen izgled notranjega in zunanjega dela protivlomnih vrat in s tem poskrbite, da se bodo vaša vrata zunaj odlično zlivala z okolico, v notranjosti pa odražala svojo estetsko plat. Na željo vam lahko izdelamo tudi element z nad- ali obsvetlobo. Vrata PLATINUM ponujajo neprekosljivo razmerje med kvaliteto in ceno. Opremljena so z vrhunskim digitalnim kukalom, ki ga prejmete brezplačno. Ker se zavedamo, da sta vaš čas in trud dragocena, po opravljeni vgradnji počistimo za sabo, podarimo pa vam tudi brezplačen odvoz starih vrat in poseben akcijski popust. Skupno lahko tako prihranite kar 406 €. Zato naročite brezplačno izmero na vašem domu še danes.

Za več informacij in naročilo izmere nas pokličite na brezplačno številko 080 30 09, obiščite našo spletno stran www.vovko.si ali pa nam pišite na info@vovko.si. Z našimi strokovnjaki se dogovorite za brezplačno izmero, na podlagi katere vam pripravimo neobvezujočo ponudbo. Vabimo vas tudi, da nas obiščite v salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani in si v živo ogledate vrata iz naše ponudbe. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808