09.09.2016 16:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Prva Konferenca za DevOps in testiranje programske opreme – že v oktobru

Z veseljem vam sporočamo, da bo prva konferenca za DevOps in testiranje programske opreme v Sloveniji potekala med 13. in 14. oktobrom 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Dvodnevni dogodek za skupnost testerjev programske opreme bo predvidoma pritegnil več kot 200 inženirjev in vodij kakovosti, direktorjev kakovosti in drugih ključnih panožnih strokovnjakov iz regije Adriatik, nemško govorečih območij, Irske in Velike Britanije. Predstavlja edinstveno priložnost za posameznike, zaposlene na področjih testinga, varnosti in kakovosti programske opreme, da izmenjajo mnenja, prikažejo svoje projekte in ostanejo na tekočem z novostmi v svoji panogi.

Konferenca za DevOps in testiranje programske opreme bo pokrivala širok nabor tem, ki vključujejo agilne metode v preizkušanju, koncepte DevOps, avtomatizacijo preizkušanja, zagotavljanje kakovosti in varnost. Pisan nabor predavateljev bo na odru predstavil svoje poznavanje panoge, spregovoril o najnovejših inovacijah in trendih ter skupnost testerjev popeljal v prihodnost.

»Koncept DevOps je namenjen uporabi avtomatizacije za odpravljanje ovir med ekipami razvijalcev, testerjev in operativnih zaposlenih. V svojem nagovoru bom spregovorila o izzivih neprekinjenega testiranja in integracije avtomatiziranega testiranja v postopke DevOps,« je povedala Joan Wrabetz, tehnološka direktorica podjetja Quali, ki se bo pridružila govorcem.

Drugi potrjeni predavatelji so med drugim tudi Colin O’Brien, vodja zagotavljanja kakovosti in nadzora sprememb v skupini Ryanair Labs, Finn Lorbeer, akrobat kakovosti v podjetju Thoughtworks, in Milan Gabor, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Viris.

»Cilj konference za DevOps in testiranje programske opreme je zagotoviti dragocen vpogled v dinamični svet preizkušanja informacijskih tehnologij. Dogodek, na katerem se bo zbrala raznolika skupina predstavnikov, bo izpostavil najboljše panožne prakse ter obenem udeležencem omogočil, da vzpostavijo nove poslovne stike in sklenejo nova partnerstva,« je povedal Nikola Šopar, direktor kakovosti v podjetju Comtrade.

Na konferenci bo potekala tudi okrogla miza z naslovom Kako zagotoviti visoko kakovost pri projektih digitalne transformacije. Višjim vodilnim zaposlenim bo ta pogovor omogočil, da se osebno srečajo in spregovorijo o tekočih temah, izzivih, strategijah in priložnostih.

Cilj dogodka je povezati skupnost testerjev, zaradi česar bo konferenca vključevala tudi dogodek za mreženje v Klubu CD.

Registracija za konferenco je že odprta. Popusti za zgodnje prijave so na voljo do 23. septembra. Za več informacij obiščite naslov http://questforquality.eu/.

Za več informacij o vstopnicah in priložnostih za sponzorstvo pišite na naslov questforquality@comtrade.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

MA-KO d.o.o.