Računalništvo, telefonija
27.10.2016 15:35
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi Porsche pack za Assetto Corsa že na voljo

Prvi Porsche pack za Assetto Corsa že na voljo
Prvi Porsche pack za Assetto Corsa že na voljo

Včerajšnji dan lahko označimo za zgodovinskega v kratki zgodovini dirkaški simulacij. Dvanajst let so pri Electronic Arts imeli ekskluzivno licenco za uporabo legendarne znamke v njihovih igrah, sedaj pa jo je uspelo pridobiti še razvojnemu studiu Kunos Simulazione. S pridobitvijo nove licence so hitro pričeli z izdelavo virtualnih vozil in včeraj izdali prvi dodatek, ki vsebuje Porsche vozila.

Skupaj z novim dodatkom v Assetto Corsa prihaja tudi ogromno posodobitev. Trenutno se simulacija ponaša z verzijo v1.9, izboljšavam pa kar ni videti konca, saj Kunos iz meseca v mesec preseneča s popravki in novostmi. Na spodnjem seznamu je le nekaj najbolj odmevnih izboljšav, ostale pa lahko vidite na uradnem seznamu.

  • ogromne izboljšave zvoka s posodobitvijo in optimizacijo Fmod zvokovnega pogona (celoten changelog samo okoli zvokovnih izboljšav se nahaja tukaj)
  • novi Porsche Panamera G2 Turbo
  • “novo” dirkališče Silverstone iz leta 1967
  • GT3 dirkalniki sedaj uporabljajo v10 tyre model
  • dodan nov sistem tekstur za voznika in mehanike
  • namenski strežnik ima možnost detekcije wreckerjev
  • konec dirke se zgodi, ko vsi vozniki prečkajo ciljno črto.

Zraven brezplačne posodobitve pa je v plačljivem Porsche Pack Vol.1 dodatku tudi 7 dodatnih avtomobilov, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne uporabnike. Na voljo imamo pestro izbiro – od vsem poznanih starodobnikov kot je npr. 935/78 Moby Dick pa vse do čistokrvnih modernih dirkalnikov kot je Porsche Cayman GT4 Clubsport. V paketu, ki stane 6,99€, dobimo naslednja vozila:

  • Porsche 991 Carrera S
  • Porsche 918 Spyder
  • Porsche 718 Cayman S
  • Porsche 917/30 CanAm 1973
  • Porsche 911 Carrera RSR 3.0 1974
  • Porsche Cayman GT4 Clubsport
  • Porsche 935/78 Moby Dick 1978

Assetto Corsa je na dirkaški sceni že skoraj 3 leta (če štejemo tudi Early Access obdobje) in ne kaže, da se bo kaj kmalu poslovila. Z vključevanjem predlogov skupnosti in popravljanjem večjih napak, ki pestijo uporabnike, ima ta simulacija še dolgo in svetlo prihodnost.

Če se želite malo resneje preizkusiti v tej simulaciji in se postaviti ob bok ostalim slovenskim dirkačem, se lahko pridružite prvenstvu Hitri Dirkač GT3. Na dirkaškem koledarju je enajst dirk, potekajo pa z dirkalniki razreda GT3. Več informacij o prijavi in samem prvenstvu najdete na slo-racing.com forumu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več