Računalništvo, telefonija
10.05.2013 08:43

Deli z drugimi:

Share

Prvo regijsko srečanje za SAOP

Programska hiša SAOP je v Novem Sadu (Srbija) izvedla srečanje zaposlenih iz vseh povezanih družb, poslovnih partnerjev in predstavnikov gospodarskih združenj.
„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino
„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino

Poleg zaposlenih iz družb na Hrvaškem, v Srbiji in Sloveniji so SAOP-ovega srečanja udeležili tudi poslovni partnerji iz regije ter predstavniki gospodarskih združenj iz Srbije.

„SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino, katere cilj je postati vodilni regijski ponudnik poslovnih rešitev za majhna in srednja podjetja ter javne ustanove,“ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP.

„Ponosna sem, da lahko prispevam v tako dobri mednarodni ekipi, ki iz leta v leto premika mejnike, tako s poslovnega in strokovnega vidika kot tudi z vidika sodelovanja in osebnostne rasti.“

SAOP-ovega regionalnega srečanja so se udeležili zaposleni iz vseh držav skupine SAOP, ki so tako dobili priložnost tudi za medsebojno spoznavanje in izmenjavo izkušenj.

Poleg njih so na srečanje prišli še poslovni partnerji iz Srbije in Hrvaške ter predstavniki Regionalne privredne komore Novi Sad.

Nagrade za uspešnost v Srbiji

Na prvem srečanju Skupine SAOP so podelili posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje pri razvoju poslovne rešitve iCenter, ki ga je prejelo podjetje WIN TIM iz Kragujevca.

„WIN-TIM odgovorno in zanesljivo sodeluje s SAOP-om že od leta 2001 in je v tem času postal eden strateških partnerjev pri širjenju naše dejavnosti na srbsko tržišče,“ je ob podelitvi priznanja razložila Sonja Šinigoj.

Posebno nagrado za zanesljivo delo sta prejela programerka iCentra, ki se je za potrebe programiranja leta 2002 preselila v Slovenijo, in vodja programerjev iCentra, ki je v Slovenijo prišel že leta 2000, in ves ta čas zelo uspešno usklajuje slovenski ter srbski razvoj iCentra.

Novosadsko srečanje je bilo tudi medijsko odmevno, saj so se ga udeležili številni predstavniki vojvodinskih in nacionalnih tiskanih ter elektronskih medijev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več