Računalništvo, telefonija
16.06.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Prvovrsten oddih nekoliko drugače!

.. Poletje je čas, ko se nas največ odpravi na daljše dopuste. Možnosti je ogromno, a pogosto sploh ne pomislimo, kako slabo poznamo svojo deželo in koliko možnosti za kakovosten oddih ponuja ..
Prvovrsten oddih nekoliko drugače!
Prvovrsten oddih nekoliko drugače!

V slikoviti pokrajini ob reki Sotli se nahajajo Olimje. Gozdovi, vinogradi in potoki gostu pričarajo neokrnjeno naravo. Pokrajina je kot nalašč za odklop od vsakdanjega vrveža, nudi pa tudi vrsto prostočasnih aktivnosti in zagotavlja, da se ne boste dolgočasili. Na dopustu pri Amonovih boste to spoznali in našli boste veliko razlogov za vrnitev.

Najprej posebnost – foot golf!

Ste že slišali za foot golf? Če boste besedi logično povezali, se boste že precej približali pravilnemu odgovoru. Gre torej za hibrid oziroma združitev med nogometom in golfom in je relativno nov šport, ki po svetu pridobiva vedno več ljubiteljev. Namesto golf žogice boste torej potrebovali nogometno žogo, ki je ne boste udarjali s palico, ampak brcali z nogo. Lahko bi rekli, da je cilj enak kot pri golfu, oprema pa nogometna. Z brcanjem morate namreč žogo s čim manj udarci spraviti v luknjo. Na posestvu Amon se je igra izkazala kot izvrstna družinska zabava, saj je primerna za vse generacije. Njihovo igrišče ima 9 lukenj, dolgih med 90 in 180 metri. Nahajajo se na različnih površinah in z raznimi ovirami, tako da je zabava popolna.

Izredno pestra ponudba

Ob omembi posestva Amon se pogovarjamo o celoviti in izredno pestri turistični ponudbi na nivoju. Hrana, ki vam jo bodo pripravili, je naravna in skrbno pripravljena, začinjena s tradicijo in znanjem. Gostom želijo ponuditi široko paleto izvirnih kulinaričnih dobrot in vina lastne proizvodnje.

Večkrat nagrajena restavracija Amon ima tudi certifikat ekološke restavracije in je prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji. V vinski kleti, urejeni v slogu slovenske vinogradniške dediščine, lahko degustirate prvovrstna vina. Obljubljajo, da bo izkušnja za vedno ostala v vašem spominu. Kako ne bi, saj njihova vina izvirajo iz vinogradov Šmarsko-Virštanjskega vinorodnega območja, kjer so vinograde imeli že Celjski grofi.

Soba, apartma, avtodom? Ni problema!

Amonovi želijo gostom ponuditi najboljša vina, najboljšo hrano in najboljše športne aktivnosti, po istih načelih pa delujejo tudi pri nastanitvah. V osrčju narave lahko prespite v čudovitih sobah ali apartmajih, če ste z avtodomom pa imajo urejeno parkirišče za vašo hišo na kolesih.

Tisti bolj aktivni si lahko pri njih izposodite tudi kolesa, odigrate kak namizni tenis ali se pomerite v klasičnem golfu. Okolje, kjer posestvo stoji, je prepleteno s kolesarskimi potmi, ki se raztezajo skozi park Kozjansko. Poti so označene tudi glede na težavnost. Prav tako je v okolici veliko pešpoti, saj pokrajina skriva nepozabno lepoto neokrnjene narave.

Prav tako jih lahko pokličete, če iščete konferenčno sobo za poslovne seminarje, sestanke in podobno. V njej je 50 sedišč, projektor, flip chart in seveda brezžični internetni dostop.

V Olimju pri Amonovih je gost kralj, tako tudi pije, tako je, tako spi in uživa v ostalih aktivnostih. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več