Računalništvo, telefonija
10.02.2016 16:41

Deli z drugimi:

Share

Qlik® potrdil mesto v eliti globalne BI industrije

Najnovejši Gartnerjev “magični kvadrant ponudnikov BI orodij” med vodilne (»leaders«) uvršča le še 3 podjetja, med njimi Qlik Tech International.
Result - partner Qlik v Sloveniji
Result - partner Qlik v Sloveniji

Razvojni trendi in spremenjeno povpraševanja na trgu so pripeljale do preoblikovanja definicije, kaj moderna BI analitična platforma je. Spremembe glede na “magični kvadrant leta 2015” so znatne – lani je bilo med “leaderji” 9 podjetij, letos le tri.

Zakaj je Qlik® ostal vodilni?

Razlog je poudarek uporabniški izkušnji t.i. samopostrežne analitike. Qlik® je v vodilnem kvadrantu, ker so njegovi produkti dostopni vsem, enostavni za uporabo in omogočajo preprosto integracijo z obstoječimi sistemi. S tem tudi postavlja trende in smeri prihodnjega razvoja BI-orodij. IT (poročilni sistem) analitika ni več središče, dinamična (vizualna) analitika za poslovne uporabnike narekuje razvoj.

Result d.o.o. je partner globalnega “leader-ja” Qlik® na slovenskem tržišču. Smo specialisti za implementacijo rešitev Qlik® z bogatimi izkušnjami na domačem in tujih trgih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več