21.04.2017 14:46
Posodobljeno 7 let nazaj.

Radeon RX 500 serija: najbolj prepričljiva

Radeon RX 580 grafika: Gladko 1440p igranje, izboljšana Polaris tehnologija

Zasnovana s popolnim ravnotežjem med zmogljivostjo in lastnostmi, za 9 od 10-ih igralcev, ki igrajo na zastarelih grafičnih karticah.

AMD je predstavil Radeon™ RX 500 serijo, novo linijo grafičnih kartic z zmogljivo kombinacijo izboljšane zmogljivosti igre, višjimi frekvencami procesorja in rafinirano 2. generacijo Polaris arhitekture, kar igričarjem daje najboljše razloge za nadgradnjo njihove grafike.

Serija Radeon RX 500 je bila zasnovana posebej za nadgradnjo sistemov, za 9 od 10-ih računalniških igričarjev, ki jih ovira zastarela tehnologija in zato ne morejo uživati optimalne izkušnje modernih iger, gladke VR izkušnje ali najnovejše tehnologije zaslona. Serija grafičnih kartic Radeon RX 500 vključuje različne najzanimivejše nove tehnologije in funkcije vključno z:

• Optimiziran DirectX 12 in Vulkan – Radeon RX 500 serija je bila zasnovana z 2. generacijo Polaris arhitekture. Še posebej je bila zasnovana za izjemno delovanje z DirectX 12 in Vulkan ter podporo asinhronega računalništva za izjemno igro in VR izkušnjo. Procesorji nove serije Radeon RX 500 so bili še izboljšani z višjimi frekvencami procesorja ter izpopolnjenimi kontrolami, ki jih igralci potrebujejo za natančno nastavitev svoje strojne opreme.
  • Izboljšan odzivni čas, večja učinkovitost in hladnejše delovanje z Radeon™ Chill – Radeon Chill je napreden krmilnik osveževanja za serijo RX 500, ki deluje samodejno v ozadju (ko je to omogočeno) za dinamično reguliranje osveževanja v današnjih najpriljubljenejših igrah, osnovano na hitrosti gibanja miške in aktivnosti igralca v prizoru.
  • Gladko igranje brez trganja z Radeon™ FreeSync – igralci lahko uživajo v gladkem osveževanju v praktično vseh igrah na trgu, brez strahu pred trganjem slike z uporabo Radeon FreeSync, ki je na voljo na številnih cenovno dostopnih zaslonih.
  • Za vse, ki se želijo še bolj približati pixel-perfect igranju, Radeon™ FreeSync 2 monitorji izkoriščajo nizko latenco, visoko-svetlost pikslov, odlične stopnje črnine in širok barvni razpon za prikaz HDR (high dynamic range) vsebin.
  • Osupljivo pretakanje, deljenje in zajem igre z Radeon ReLive ReLive – Radeon ™ RX 500 serija podpira najbolj revolucionarno rešitev za zajem, prilagajanje in izmenjavo igranja. Radeon ReLive omogoča igralcu gladko igranje in simultano snemanje, tudi na osnovnih sistemih, s podporo za snemanje 4K ločljivosti pri 30 in 60 FPS z uporabo HEVC in H.264 kodeksov.

“Radeon je bil zgrajen z obljubo, da lahko vsi igralci uživajo v najbolj naprednih grafičnih tehnologijah v svojih najljubših igrah. Današnja izdaja serije Radeon RX 500 še povečuje ta prizadevanja. Z višjimi zmogljivostmi, revolucionarnim programom za zajem videa, tehnologijo za zmanjšanje latence, takojšnjo podporo za gonilnike ob izdaji iger, odprtim in dostopnim standardom kot Radeon FreeSync in inovativnimi lastnostmi kot Radeon Chill, bodo igričarji, ki so potrpežljivo čakali z nadgradnjo, sedaj imeli več kot dovolj razlogov za to”, pravi Scott Herkelman, korporativni podpredsednik in generalni direktor Radeon Technologies Group.

Širok nabor kartic v seriji Radeon™ RX 500 bo na voljo za izpolnitev potreb velike večine igralcev:

Radeon™ RX 580: Za gladko 1440p igranje –Radeon RX 580 v povprečju prinaša 57% boljšo zmogljivost v primerjavi s testi Radeon™ R9 380X kartice, zagotavljajoč gladko igralniško izkušnjo v vodilnih AAA igrah in VR izkušnje.

Radeon™ RX 570: Za maksimalno 1080p igranje – Z 4GB GDDR5 pomnilnika, se Radeon™ RX 570 ponaša v povprečju z 2.3x boljšo performančnostjo, v primerjavi z Radeon™ R7.

Radeon™ RX 560: Za učinkovito 1080p igranje – Z 2GB GDDR5 pomnilnika, Radeon™ RX 560 v povprečju prinaša 57% višje zmogljivosti kot Radeon™ R7 360 za tekočo in gladko igralniško izkušnjo v najpopularnejših igrah na svetu.

Radeon™ RX 550: Vrata do PC igranja– Vkjučujoč 2GB GDDR5 pomnilnika, Radeon™ RX 550 v povprečju prinaša 4X višje zmogljivosti kot konkurenčne integrirane grafike in v povprečju do 1.7x zmogljivost Radeon™ R7 250. Radeon™ RX 550 je tudi odlična izbira za računalnike za domači kino s podporo za HDMI 4K60, 4K playback in HEVC vsebine. Kartica je HDR ready, podpira Radeon FreeSync 2 tehnologijo za gladko igro brez trganja in je na voljo v številnih low-profile oblikah, za kar je idealna izbira za SFF računalniška ohišja.

Dodatne informacije:

• Preberite vse o novi Radeon™ RX 500 seriji na Radeon.com tukaj
  • Oglejte si Radeon™ RX 580 predstavitveni video na YouTube tukaj
  • Preberite o novem tekmovanju Radeon™ RX 500 serije tukaj

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21