Računalništvo, telefonija
16.09.2017 13:00

Deli z drugimi:

Share

Razmišljamo o navdihu

Razmišljamo o navdihu
Razmišljamo o navdihu

Največje darilo poletnih mesecev in počitnic v uživanju svobode, ki jo ponujajo sproščujoči dnevi s tvojo družino in prijatelji, kjer si lahko res ti. Sedaj, ko jesen prinaša nazaj hiter tempo, sestanke in elektronsko pošto, moramo razmišljati tudi o novih napravah in opremi, ki resnično sije in lahko olajša hiter način življenja.

Eden izmed najbolj navdušujočih primerov je ravno novi pametni telefon Honor 9. Čudovita naprava, ki združuje prelepo rokodelstvo in strokovni inženiring z jasno izraznostjo ter neverjetno oblikovalsko filozofijo. Kaj torej je potrebno za ustvarjanje izdelkov, ki postavljajo trende? Kaj navdihne pogumne nove mislece o prihodnosti oblikovanja? Kako preoblikovati preprosto obliko v nekaj, kar zgleda in daje občutek nečesa izjemno edinstvenega, kot delček čarovnije v tvojih rokah?

Glavni oblikovalec Honorja 9 ima za to jasno vizijo: “Nočemo, da je pametni telefon še en izdelek iz kalupa, ampak jasen izraz tvoje individualnosti. To je tisto, kar gre Honorju 9 dobro od rok – prinaša mnogo novih plasti prefinjenosti in prestopi na naslednji nivo s fokusom na mladostnem in neodvisnem življenjskem stilu. Če živiš za in ceniš ta trenutek je Honor pravi zate.”

Lepota koncepta integriranega stekla: vsakdo je lahko “Light catcher” in ustvari svojo svetlobo s Honorjem 9.

Honor 9 se ne ponaša le z osupljivo jasnim izgledom ter občutkom, ampak prinaša tudi neverjetne tehnične poudarke. Dvojna kamera izstopa z zagotavljanjem izjemnega kontrasta in podrobnosti s kombinacijo 12 MP velikega barvnega (RGB) ter 20 MP velikega monokromatskega (ČB) senzorja. Prefinjeno procesiranje slik omogoča vrhunsko izkušnjo fotografiranja v slabi svetlobi s čimer ujameš svoje spomine z živimi podrobnostmi, ne glede na to ali je dan ali noč.

Honor 9 se prav tako ponosno ponaša z najnovejšo tehnologijo ultra široke 3D zvočne tehnologije, ki bistveno izboljša izraznost zvoka in ustvari naraven ter živahen 3D prostorski zvok, s čimer potrošnikom prinese najvišjo kakovost zvoka za potopitev in kinematično izkušnjo. Glavni oblikovalec to lepo povzame z besedami:

Honor je ustvarjen za pogumne (“For the brave”) in izrazne ljudi, ki v življenju radi eksperimentirajo ter se igrajo s priložnostmi.


Zakaj si torej ne bi privoščil nekaj navdihujoče nove opreme in to jesen potisnil moč svoje ustvarjalnosti v nove višave?

Tehnične lastnosti Huawei Honor 9 telefona:

¾ 4 GB delovnega pomnilnika

¾ 64 GB prostora za shranjevanje podatkov z možnostjo razširitve z micro SD kartico do 256 GB velikosti

¾ 5,15 palca (13,08 cm) velik zaslon z ločljivostjo 1920 × 1080 slikovnih pik

¾ 20 MP + 12 MP kameri zadaj

¾ 8 MP kamera spredaj

¾ Kirin 960 sistem na čipu

¾ 3,200 mAh velika bateriaj

¾ vmesnik EMUI 5.1 (Android 7.0)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več