17.11.2015 12:34

Razmišljate o menjavi sistema po 1.1.2016 ?

Hitro se približuje datum, ko začne veljat zakon o davčnih blagajnah. Veliko starejših računalniških programov ne bo podprlo davčne blagajne, zato mnogi razmišljajo o menjavi kompletnega sistema. Pa je menjava utečenega in delujočega sistema res smiselna? Za vse tiste, ki razmišljate kako z minimalnimi stroški naredit prehod na davčno blagajno ima podjetje Biromatik NT d.o.o. enostavno rešitev.

Njihov sistem v oblaku eBir se lahko integrira v obstoječ ERP, ter se uporablja samo za davčno blagajno. Rešitev ebir lahko teče na vseh tabličnih napravah Android ter na sistemu Windows. Sistem podpira večino POS tiskalnikov, ki se priključijo preko Bluetooth ali usb povezave. Za hitrejši in enostavnejši vnos računov so vnaprej pripravljeni različni tipi vnosov. Na ta način je delo enostavno in hitro. Rešitev je kot aplikacija dostopna v trgovini Google Play in je brezplačna, namesti se lahko na katerokoli android tablico.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60