Računalništvo, telefonija
03.06.2013 11:14

Deli z drugimi:

Share

Razvijte zaposlene v dober kader

V napetih gospodarskih časih sta ohranjanje zadovoljstva zaposlenih in povečevanje njihove motiviranosti dva izmed ključnih izzivov podjetij. Vsaj tistih, ki se zavedajo, da se pravo bogastvo podjetja skriva v intelektualnem kapitalu zaposlenih. Boljša podjetja ga upravljajo z namenskimi in celovitimi rešitvami za upravljanje s človeškimi viri, ki jih spremlja kratica HRM.
Program ProHRM omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih.
Program ProHRM omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih.

ProHRM – Kadrovska evidenca in upravljanje s človeškimi viri je programska rešitev, izdelek podjetja PRONET iz Kranja, ki omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih. Podjetjem nudi možnosti enostavnega zajema podatkov o kadrih, generiranje najrazličnejših analiz in poročil, sistem opomnikov in opozoril ter jim daje druge možnosi. Rešitev vključuje še finančno vrednotenje ukrepov, segmentacijo zaposlenih po številnih kriterijih, elektronski arhiv dokumentov, načrt izobraževanj in še veliko več.

Program ProHRM tako omogoča evidenco vseh zakonsko potrebnih in za podjetje pomembnih podatkov o zaposlenih ter obrazcev, ki izvirajo iz obdelave podatkov za zaposlene.

Prilagodljivost in varnost
Zaradi možnosti zajema in analize velike količine podatkov, je generiranje analiz odprto, kar pomeni, da si različne sezname in dokumente lahko uporabniki ustvarijo tudi sami s pomočjo intuitivnega vmesnika za generiranje poročil. Posebna pozornost pa je posvečena visoki stopnji zanesljivosti, varnosti in tajnosti osebnih podatkov o zaposlenih.

Celovito pokrivanje kadrovskih procesov
Omeniti velja še modul Ocenjevanje, ki je namenjen vrednotenju dela zaposlenih in možnosti vertikalnih ter horizontalnih napredovanj glede na interne akte in zagotavljajo celovito pokrivanje kadrovskih procesov. Uporablja se za vnos ocen o zaposlenih. Ocenjevalcu so v vsakem trenutku na voljo podatki o zaposlenem ter ocenjevalni list posameznega zaposlenega.

Ne manjka niti modul Pokojnine, ki ponuja informativni izračun pogojev za pridobitev pravice do starostne pokojnine ter višine pokojnine. Med sorodne funkcionalnosti pa sodijo tudi izračuni za rezervacije sredstev za odpravnine in jubilejne nagrade.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901