02.04.2015 11:23

Razvojno usmerjen doktorski študij računalništva in informatike

Cilj doktorskega študija računalništva in informatike na Fakulteti za računalništvo in informatiko je študente spodbuditi k inovativnem razmišljanju. Omogoča razvojno-raziskovalno delo v akademski sferi in zahtevnejši razvoj v visokotehnološki industriji ter inovativnih visokotehnoloških podjetjih.
Razvojno usmerjen doktorski študij računalništva in informatike

Doktorski študij ponuja:

• program v angleškem jeziku,
  • velik poudarek na raziskovalni dejavnosti,
  • sodelovanje na mednarodni ravni z akademskimi partnerji.

Tretjestopenjski študij v svojem prenovljenem programu ponuja študentom tudi večjo izbirnost ter specializacijo v izbrana raziskovalna področja glede na njihov interes.

Z informacijami o študiju in štipendijah vas bomo seznanili na informativnem dnevu, ki bo v sredo, 15. aprila 2015, ob 16. uri v Diplomski sobi na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Večna pot 113, Ljubljana. Več o študiju si lahko preberete na spletnih straneh Fakultete za računalništvo in informatiko.

Razpis za doktorski študij 2015/2016 je objavljen tukaj.

Rok za prijave na študij za študijsko leto 2015/16 je 28. avgust 2015.

Za dodatne informacije o vpisu so vam na razpolago v študentskem referatu Fakultete za računalništvo in informatiko preko elektronske pošte studinfo@fri.uni-lj.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem UL FRI
Za več informacij so vam na voljo pri UL FRI

Fakulteta za računalništvo in informatiko

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem UL FRI? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00