16.11.2017 12:38

Rekordno število prijav na tekmovanje Sempler

Na regijsko tekmovanje Sempler za najboljše medijske strategije leta je prijavljenih kar 89 projektov iz štirih držav.

Na 19. konferenci medijskih trendov SEMPL, ki bo 23. in 24. novembra 2017 v Portorožu, bodo najboljše medijske strategije leta tudi tokrat prejele nagrade Sempler, in sicer enajst zlatih nagrad ter najvišjo nagrado, veliki sempler. »Zadovoljni smo, da je tekmovanje za nagrade Sempler v regiji doživelo takšen odziv. Prejeli smo rekordnih 89 prijav iz Slovenije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Veseli nas, da so se prijavitelji odlično odzvali tudi na obe novi kategoriji – najboljša PR-strategija ali promocija in najboljši tehnološki pristop,« je dejala Valerija Prevolšek, predsednica SEMPL-a in direktorica Media Poola.

Največ del so kreativne in medijske agencije, medijski strategi, oglaševalci in mediji iz jadranske regije prijavili v kategoriji inovativna uporaba komunikacijskega kanala in najboljša ciljana akcija (obe s po 14 prijavljenimi deli), sledita jima kategorija najboljša akcija na družbenih omrežjih (12 prijav) ter letos nova kategorija najboljša PR-strategija ali promocija z desetimi prijavljenimi projekti.

Za nagrade Sempler se z največ projekti poteguje oglaševalska agencija Grey Ljubljana, in sicer z enajstimi, s po sedmimi prijavami pa sledita agenciji New Moment, New Ideas Company iz Beograda in slovenska Futura DDB.

O najboljših medijskih projektih v regiji Adriatik bo presojala devetčlanska žirija, v kateri so ugledni strokovnjaki iz regije, ki prihajajo tako iz agencij kot tudi iz vrst njihovih naročnikov. Predsedniku žirije Darku Ivančeviću, globalnemu podpredsedniku blagovne znamke Staropramen v podjetju Molson Coors, se bodo pri ocenjevanju pridružili še Aleksandra Dilevska, izvršna direktorica oglaševalske agencije PublicisOne in operativna direktorica za regijo Adriatik, Marija Matić, direktorica medijskega načrtovanja v srbski medijski agenciji Direct Media, Damjan Planinc, direktor in ustanovitelj digitalne medijske agencije Get Interactive, Viktorija Radojević, izvršna direktorica marketinga in razvoja v podjetju Mercator, Hrvoje Rein, direktor marketinga v podjetju L’Oreal Srbija, Žarko Sakan, direktor oglaševalske agencije New Moment, Tamara Slapar, direktorica medijske agencije Medialog, in Daniel Vuković, glavni kreativni direktor v oglaševalski agenciji McCann Zagreb.

Zmagovalci bodo znani na slavnostni podelitvi, ki bo v četrtek, 24. novembra 2017, ob 20:30 v portoroškem GH Bernardin.

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

PLANET GV d.o.o.