Računalništvo, telefonija
15.03.2016 14:39

Deli z drugimi:

Share

Renkforce Jak je vsestranski čudodelec

Majhen in enostaven za uporabo. Renkforce USB ključ za pretočno predvajanje lahko povežete z nizom naprav ter ga uporabljate v različne namene.
Renkforce Jak je vsestranski čudodelec
Renkforce Jak je vsestranski čudodelec

Renkforce Jak bo brezžično povezal vaš pametni telefon z avdio sistemom v avtomobilu, hi-fijem, televizorjem, oziroma s katerokoli napravo, ki podpira USB, ne glede na to, kateri operacijski sistem uporablja – Android ali iOS. Namestitev ni potrebna: ostale naprave ga bodo zaznale kot pomnilniški ključ.

Jak lahko bere vse medijske formate, ki jih podpira vaš televizijski sprejemnik, avdio sistem ali hi-fi. Pri tem datotek ne kopira, jih le reproducira. To pomeni, da je varen za uporabo, saj vaše podatke ne shrani trajno, ampak jih samo predvaja.

S pomočjo brezplačne aplikacije lahko oblikujete vaš seznam skladb in ne trošite baterije mobitela s predvajanjem glasbe ter tako uživate v čistem in kvalitetnem zvoku.

Zahvaljujoč Renkforce Jak-u bo vaš avdio sistem v avtu takoj prepoznal vaš pametni telefon ali tablico ter vam omogočil predvajanje, pavziranje, preskakovanje ter izbor pesmi – in to brez brskanja po mobitelu, saj vam bo vse dostopno preko plošče za upravljanje avdio sistema.

Podpira vse vhode za USB v avtomobilu, kot tudi vse avdio sisteme, ki lahko uporabljajo USB. V ključek vgrajen Wi-fi omogoča prijavo do 20 oseb naenkrat. Jak bo s pomočjo vašega brezžičnega omrežja predvajal nazadnje aktiven seznam skladb – zabavo se lahko tako prične takoj ob vašem prihodu.

Priklopite ga v televizor in pregledujte fotografije s smučanja ali morskega oddiha na velikem ekranu, v visoki resoluciji. Po vaših spominih boste brskali s pomočjo daljinskega upravljalnika za vaš televizor.

Koristna majhna napravica, kajneda? Ampak to še ni vse. Z njim bo prenos datotek z namiznega računalnika na naprave z Androidom in iOS-om lahek in enostaven. Samo povežite ga z računalnikom in odprite seznam skladb na pametnem telefonu. Na zaslonu računalnik se bo takoj pojavilo okence s podatki. Vse kar morate narediti je, da označite datoteke ter jih z metodo drag-and-drop premaknete na pametni telefon.

Kdo si ne bi želel take naprave?


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več