30.03.2015 10:35

Rešitev za podjetnike

Več kot 2/3 vseh imetnikov pametnih naprav še vedno redno uporabljajo svinčnik in papir za zapisovanje zapiskov na sestankih ali predavanjih. Ali lahko take zapiske prenesete na telefon in imate vse mobilno in organizirano?
Zapiske urejate tudi na iPhonu.

Seveda lahko. Z uporabo pametnega pisala Livescribe 3 boste imeli vse zapiske iz sestanka vedno pri sebi. Vse pomembne informacije bodo shranjene na vašem iPhonu ali iPadu, po njih boste lahko iskali, zapiskom dodajali besedilo, slike ali pa vse enostavno poslali sodelavcu.

Na sestanek s pisalom in beležko

Dejstvo je, da 2x hitreje pišemo ročno kot na računalnik, zato je velika večina še vedno pristaš klasične metode delanja zapiskov. Vendar pa ti zapiski postanejo dejansko uporabni šele, ko jih prenesete na telefon ali tablico, da jih nato uredite, postanete mobilni in organizirani.
Vse kontakte, ki si jih boste zapisali v zvezek, lahko le s klikom shranite v telefon, neposredno na zapisan e-naslov pa lahko pošljete sporočilo.

Opravljate terensko delo?

Vzemite zvezek in smartpen s sabo. Opravite zapisnik dela, zapisujte si kontakte, ti pa naj se avtomatsko shranijo v telefon. Če želite stranko posneti in se izogniti kasnejšim nesporazumom, lahko zraven uporabljate tudi tablico, ki vam bo pogovor posnela. Kasneje le tapnite na svoje zapiske, da predvajate zvok od časa, kot ste zapisano zapisali.

Kako do pametne tehnologije? Klikni na www.livescribe.si ali pokliči za več informacij na tel. 051313097.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

8000plus d.o.o.