Računalništvo, telefonija
30.03.2015 10:35

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za podjetnike

Več kot 2/3 vseh imetnikov pametnih naprav še vedno redno uporabljajo svinčnik in papir za zapisovanje zapiskov na sestankih ali predavanjih. Ali lahko take zapiske prenesete na telefon in imate vse mobilno in organizirano?
Zapiske urejate tudi na iPhonu.
Zapiske urejate tudi na iPhonu.

Seveda lahko. Z uporabo pametnega pisala Livescribe 3 boste imeli vse zapiske iz sestanka vedno pri sebi. Vse pomembne informacije bodo shranjene na vašem iPhonu ali iPadu, po njih boste lahko iskali, zapiskom dodajali besedilo, slike ali pa vse enostavno poslali sodelavcu.

Na sestanek s pisalom in beležko

Dejstvo je, da 2x hitreje pišemo ročno kot na računalnik, zato je velika večina še vedno pristaš klasične metode delanja zapiskov. Vendar pa ti zapiski postanejo dejansko uporabni šele, ko jih prenesete na telefon ali tablico, da jih nato uredite, postanete mobilni in organizirani.
Vse kontakte, ki si jih boste zapisali v zvezek, lahko le s klikom shranite v telefon, neposredno na zapisan e-naslov pa lahko pošljete sporočilo.

Opravljate terensko delo?

Vzemite zvezek in smartpen s sabo. Opravite zapisnik dela, zapisujte si kontakte, ti pa naj se avtomatsko shranijo v telefon. Če želite stranko posneti in se izogniti kasnejšim nesporazumom, lahko zraven uporabljate tudi tablico, ki vam bo pogovor posnela. Kasneje le tapnite na svoje zapiske, da predvajate zvok od časa, kot ste zapisano zapisali.


Kako do pametne tehnologije? Klikni na www.livescribe.si ali pokliči za več informacij na tel. 051313097.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več