Računalništvo, telefonija
26.02.2018 11:48

Deli z drugimi:

Share

Richard Quinn je na londonskem tednu mode od kraljice Elizabete II prejel častno priznanje za britansko oblikovanje

Richard Quinn je na londonskem tednu mode od kraljice Elizabete II prejel častno priznanje za britansko oblikovanje
Richard Quinn je na londonskem tednu mode od kraljice Elizabete II prejel častno priznanje za britansko oblikovanje

Vse čestitke Richardu Quinnu, ki je ob zaključku spektakularnega londonskega tedna mode včeraj iz rok njenega visočanstva, kraljice Elizabete II, prejel častno priznanje za britansko oblikovanje.

Kraljica Elizabeta II je sploh prvič obiskala londonski teden mode (London Fashion Week) in si v spremstvu direktorice British Fashion Council Caroline Rush ter urednice revije Vogue Dame Anna Wintour v VIP prvi vrsti ogledala Richardovo modno revijo, ki je postregla s celovito mešanico živahnih barv in žametnih vzorcev na svilenem perilu, Lycra oblačilih ter folijah. Celotna zbirka oblačil je bila natisnjena v Richardovem londonskem studiju z digitalnimi tiskalniki Epson na tkanine, ki jih je dobavilo podjetje Premier Textiles. Škornji, čevlji, torbice in rokavice, izdelane po meri, so zaokrožili podobo revije, piko na i pa dodale poslikave motorističnih čedal, ki so jih upodobili Slam Signs – znova z uporabo Epsonove tehnologije.

Nova nagrada industriji mode priznava pomembno vlogo v družbi in diplomaciji, zato bo podeljena vsako leto, podelil pa jo bo pomemben član kraljeve družine. Prejemniki nagrade bodo vzhajajočim britanskim modnim oblikovalcem/kam ženskih ali moških oblačil ter dodatkov, ki bodo pokazali izjemen talent in izvirnost, hkrati pa dokazali pomembnost za širšo družbo in zavedanje trajnostnih pristopov.

Richard je poznan po svojih izjemnih izpisih in zanimivem vračanju starodobnih vzorcev in sloga, njegov tiskalniški studio, opremljen z Epsonovimi tiskalniki, pa nudi cenovno ugodne storitve tiskanja študentom oblikovnih smeri in drugih vzhajajočim oblikovalcem. Na dogodku se je Richard zahvalil svoji družini, prijateljem in vsem, ki so ga podpirali. Epsonu se je zahvalil z besedami: “Hvala, ker ste verjeli v mojo vizijo studia. Stalni dialog in strast do razvoja me navdušujejo, vsako leto se jaz in ekipa kaj novega naučimo.”

“Z navdušenjem spremljamo Richardovo raziskovanje zmogljivosti Epsonovega digitalnega tiska, zelo smo ponosni na skupno sodelovanje. Ta nagrada je odlično priznanje za Richarda in njegovo ekipo, njihovo predanost, ustvarjalnost in trdo delo,” je dodala Heather Kendle, vodja razvoja poslovanja v Epson Europe.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več