Računalništvo, telefonija
19.11.2016 19:35
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh A3 multifunkcijske naprave

Ricoh A3 multifunkcijske naprave
Ricoh A3 multifunkcijske naprave

Ricoh je že maja letos predstavil nabor A3 barvnih tiskalnikov s tehnologijo Workstyle Innovation Technology, ki omogoča organizacijam nove načine zajemanja in deljenja dokumentov ter da sami naredijo visoko kakovostne tiskovine.

Pametne aplikacije omogočajo prilagodljivost uporabniškega vmesnika s pomočjo velikega zaslona za upravljanje multifunkcijske naprave. Med drugim je zelo priročen tudi senzor, ki zaznava prisotnost človeka in se v primeru, ko stojimo zraven naprave, pripravi na delovanje (fast-start).

Omenjeni modeli so zasnovani, da pospešijo in izboljšajo delovne procese v večnamenskih okoljih. Hitrost tiskanja znaša med 30 in 60 stranmi na minuto. Vse natisnjene strani odlikuje zanesljivost in kakovost Ricoh tiskalnikov, ki se odlično znajdejo v delovnih okoljih kjer je produktivnost na prvem mestu. Poganja jih nov Intel-ov procesor, ki poskrbi za hiter proces pri večjih količinah tiskanja in skeniranja kompleksnih dokumentov.

Srce vsakega izmed modelov v seriji je pametna platforme za upravljanje. Na dotik občutljivi zaslon omogoča sodobno, prilagodljivo in hitro upravljanje multifunkcijske naprave. Platformo je moč tudi nadgraditi, tako da se na napravo naloži nove aplikacije, ki jih najdete na spletni strani Ricoh. Vse funkcije je možno prilagoditi potrebam organizacije, kar je tudi ena izmed ključnih prednosti izdelkov Ricoh.

Tiskanje je omogočeno tudi na daljavo, s katerekoli lokacije, tako da se npr. z mobilno napravo povežemo na multifunkcijsko napravo in preko tehnologij NFC, Bleutooth ali internetne povezave opravimo potrebno. Uporabniki lahko dokumente, ki jih kopirajo ali skenirajo shranijo direktno na elektronski naslov, ki ga vnesejo, ali pa ga naložijo na pomnilni medij ali mapo na strežniku znotraj organizacije, s čimer pohitrijo delovni proces.

Produktni vodja za Ricoh Europe, Maaike Giling, pravi, da “z njihovimi pametnimi povezavami, prilagodljivim uporabniškim vmesnikom in zmožnostjo direktnega integriranja v delovni proces organizacije, te inteligentne multifunkcijske naprave povezujejo veliko število Ricoh tehnologij. Te tehnologije olajšajo uporabo njihovih naprav in omogočajo večji izkoristek pri delovnih procesih in boljšo medsebojno povezljivost kot do sedaj, s tem pa organizacijam omogočijo hkratno varčevanje in večjo produktivnost, učinkovitost ter agilnost.”

Na račun visoke učinkovitosti Ricoh naprav pa ne trpi okolje, saj so poskrbeli, da je vpliv nanj nizek. Inovativna tehnologija poskrbi za energijsko varčnost in s tem zmanjša strošek lastništva naprave skozi celotno življenjsko obdobje.

Več o izdelkih in tehnologijah Ricoh si lahko pogledate na spletni strani slovenskega zastopnika, podjetja Vibor.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več