Računalništvo, telefonija
26.05.2018 21:32
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh bo upravljal tiskalne storitve podjetja Shell

Ricoh bo upravljal tiskalne storitve podjetja Shell
Ricoh bo upravljal tiskalne storitve podjetja Shell

Podjetje Ricoh je postalo edini ponudnik tiskalnih storitev v družbi Shell. Po dogovoru, ki sta ga podjetji sklenili, bo Ricoh zagotavljal tiskalne storitve na 98 Shellovih lokacijah po celem svetu. Oprema, ki jo bo Ricoh ponudil bo med drugih vključevala njihove multifunkcijske tiskalnike, aplikaciji Device Manager NX ter Streamline NX, ki služi upravljanju dokumentov, in programsko opremo za mobilno tiskanje. Ricoh bo administriral in upravljal opremo znotraj Shellove zasebne oblačne infrasktrukture, pri čemer bo imel v Shellovih pisarnah ves čas prisotnih 20 inženirjev, ki bodo nudili podporo zaposlenim na licu mesta.

Ricoh je tako postal ključni partner, ki bo Shellu z najsodobnejšo tehnološko opremo pomagal dosegati visoke poslovne cilje.

David Mills, izvršni direktor podjetje Ricoh Europe je to pospremil s sledečimi besedami: “Naša sposobnost zagotavljanja zanesljivih, varnih in prilagodljivih storitev tiskanja v tako velikem obsegu, bo našemu klientu omogočila, da vsi njegovi poslovni procesi potekajo gladko in učinkovito. Glede na tiskalno tehnologijo, ki jo ima zdaj družba Shell na voljo, sem prepričan, da bo njihovo poslovanje cvetelo. V našem podjetju pa se veselimo, da jim bomo pri tem lahko stali ob strani.”


Če tudi v vašem podjetju išete načine in tehnologijo za učinkovito poslovanje, se obrnite na podjetje Vibor, ki je zastopnik znamke Ricoh v Sloveniji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več