Računalništvo, telefonija
26.11.2019 09:13
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh prejemnik treh prestižnih nagrad za izjemno kakovost multifunkcijskih naprav

V japonski multinacionalki imajo znova razlog za slavje. Poleti so prejeli kar tri laskave nagrade za kakovost svojih izdelkov iz zahtevnega segmenta multifunkcijskih tiskalnikov. Nagrada je "Keypoint Intelligence - Buyers Lab’s seal of approval".
Ricoh prejemnik treh prestižnih nagrad za izjemno kakovost multifunkcijskih naprav
Ricoh prejemnik treh prestižnih nagrad za izjemno kakovost multifunkcijskih naprav

Pri BLI (Buyers Lab) podelijo dvakrat letno nagrade za izjemno kakovost pisarniških naprav. Te razvrstijo po mestih glede na število točk, ki jih prejmemo v obdobju zahtevnega testiranja, ki traja pol leta.

Ricohova IM C2000 in IM C2500 sta navdušila s kakovostno uporabniško izkušnjo v segmentu multifunkcijskih barvnih kopirnih strojev nižjega do srednjega razreda. Kot najboljšo izbiro za srednje velike delovne skupine, ki iščejo črnobelo multifunkcijsko napravo, so izpostavili Ricoh IM 350F.

Podeljene tri nagrade so:

  • Ricoh IM C2000 – barvna kopirna in multifunkcijska naprava, ki omogoča zavidljivih 20 strani na minuto,
  • Ricoh IM C2500 – barvna kopirna in multifunkcijska naprava, ki omogoča odličnih 25 strani na minuto,
  • Ricoh IM 350F – izjemna multifunkcijska naprava, primerna za delo srednje velikih delovnih skupin.

George Mikolay, direktor pri Keypoint Intelligence, ocenjevalcu in podeljevalcu nagrade, je dejal, da “Ricoh znova preseneča.” Modela IM C2000 in IM C2500 skupaj z zmagovalcem IM C4500 navdušujejo z izjemnimi sposobnosti v tovrstnem razredu multifunkcijskih naprav. Predvsem je pohvalil uporabniško izkušnjo naprav, ki gre predvsem na račun velikega zaslona na dotik, ki ga poganja Android. Prav tako je navdušen nad izjemno kakovostjo tiska. “Ricoh postavlja standarde širši industriji, tudi na področju pametnega skeniranja,” je še dodal.

“Za vse manjše in srednje velike delovne skupine, ki iščejo hitro in izjemno učinkovito črnobelo multifunkcijsko napravo, bo Ricoh najboljša izbira,“ je napravo IM 350F pokomentiral vodja testne ekipe Tony Maceri. “Gre za napravo, ki je izjemno enostavna za uporabo in vzdrževanje, omogoča pa tudi veliko hitrost tiskanja. Model IM 350F izstopa na tako različnih področjih, da ni bilo prav nobenega dvoma, da gre za zmagovalca med napravami tega segmenta.

Ricohov evropski podpredsednik za marketing, Olivier Vriesendorp, je nagrado komentiral, da gre za znak zaveze njihovega podjetja h kakovosti in inovacijam. “Naš cilj je zagotoviti strankam varno, zanesljivo in najboljšo možno napravo, ki pomaga k boljšemu delovanju digitalno usmerjenih delovnih skupin. Veselimo se tudi prihodnjega razvoja naprav, ki bodo v veselje številnih uporabnikov po vsem svetu”, je zaključil Vriesendorp.

O Ricoh

Ricoh že več kot 80 let skrbi za pametno digitalizacijo delovnih mest ter tako lajša delo številnim zaposlenim v pisarnah po vsem svetu. V tem tehnološkem gigantu se ukvarjajo z upravljanjem dokumentacije, IT storitvami, poslovnim in industrijskim tiskom, digitalnimi kamerami in industrijskimi sistemi. Sedež podjetja je v Tokiju, delujejo pa v 200 državah in regijah po vsem svetu.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več