Računalništvo, telefonija
24.11.2017 12:00

Deli z drugimi:

Share

Ricoh razglašen za vodilnega na svetu na področju varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov

Ricoh razglašen za vodilnega na svetu na področju varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov
Ricoh razglašen za vodilnega na svetu na področju varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov

Novo poročilo analitske družbe IDC (International Data Corporation) je pokazalo, da je podjetje Ricoh vodilno na svetu na področju varnostnih rešitev za upravljanje dokumentov, kamor spadajo tudi storitve infrastrukture, poteka dela in razvoja programske opreme. Poročilo imenovano MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment (MarketScape: Ocena varnostnih rešitev in storitev podjetij s celega sveta) ugotavlja, da je Ricoh eno najbolj zavzetih podjetij na področju iskanja in razvoja varnostnih rešitev v tiskalniškem okolju. Njihov robusten portfelj storitev in rešitev je zrasel iz pristopa poslušanja strank podjetja k inovacijam na področju varnosti.

Ricoh združuje svoje varnostne rešitve, strokovno znanje in izkušnje z naprednimi rešitvami svojih partnerjev, s čimer kaže predanost krepitvi digitalnih delovnih mest. Njihov portfelj nudi različne možnosti in potrebno strokovno znanje, ki uporabnikom pomaga najti primerno rešitev, prilagojeno njihovim potrebam in situaciji. Kot v enem svojih poglavij navaja poročilo MarketScape, bi moral biti Ricoh na ožjem seznamu ponudnikov, ko uporabniki iščejo pravega partnerja za premagovanje ovir in svetovanje na področju nenehnega tehnološkega razvoja in sprememb skladnosti.

“Iz naše analize je razvidno, da je Ricoh daje izredno velik poudarek varnosti. Vsak njihov produkt in vsaka njihova rešitev sta od začetka zasnovana z mislijo na varnost,” je dejal Robert Palmer, direktor področja raziskav ter rešitev za slikanje, tiskanje in upravljanj dokumentov pri podjetju IDC. K temu je še dodal: “Ricoh je vzpostavil veliko bazo lastnih tehnologij in rešitev partnerjev, s katerimi naslavljajo varnostna vprašanja uporabnikov vseh industrij in velikosti. Njihov širok program vključuje: varnost naprav in aplikacij; kibernetsko varnost, vključno z mrežno infrastrukturo in informacijsko varnostjo; varovanje podatkov in vsebine. Vse to je uspešno podprto s strani njihovega globalnega modela za dostavne storitve, kar mu pomaga ohranjati prednost pred konkurenco.”

Poročilo prav tako izpostavlja Ricohov model zagotavljanja storitev na globalni ravni, ki podjetju omogoča dosledno zagotavljanje svetovalnih storitev v zglednem času.

“Pri Ricohu radi pravimo, da je varnost v našem DNK-ju,” je komentiral Davide Levine, podpredsednik informacijske varnosti pri podjetju Ricoh USA Inc in vodja ekipe za varnost na globalni ravni pri podjetju Ricoh Company Ltd. “Z vsako našo stranko delamo trdo, da ugotovimo njihove zahteve in ocenimo potencialna tveganja ter skladnost na področju snovanja, implementacije in upravljanja pisarniških storitev. Samo na ta način lahko uspešno zavarujemo njihove podatke. V svetu, kjer vsako sekundo produciramo vedno več in več podatkov, in kjer morajo različne industrije, vlade in organizacije ščititi svoje podatke pred številnimi nepridipravi, Ricoh varnost jemlje zelo resno. Zelo spodbudno je videti potrditev IDC-jeve raziskave MarketScape našemu pristopu, pomenu, ki ga pripisujemo varnosti in strokovnemu znanju, ki ga nudimo našim strankam, da lahko poslujejo pametneje in bolj učinkovito,” je zaključil.

Za več informacij o ponudbi izdelkov, storitev in rešitev podjetja obiščite spletno stran uradnega zastopnika znamke Ricoh, podjetja Vibor d.o.o. (www.vibor.si).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več