Računalništvo, telefonija
05.02.2019 09:15
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rože za valentinovo lahko naročite kar na spletu

Bliža se valentinovo, sledi mu 8. marec, in ne glede na to, kateri izmed omenjenih vam je ljubši, vaše dame rade vidijo, da jim vsaj takrat izkažete naklonjenost s kakšnim šopkom. Še bolj pa jih boste presenetili, če jim boste šopek in pozornost posvetili tudi izven »ustaljenih« datumov. Odslej lahko to naredite z nekaj kliki.
Do šopka lahko pridete z le nekaj kliki.
Do šopka lahko pridete z le nekaj kliki.

Kako deluje?

S šopkom, s katerim izkažete pozornost, ne morete zgrešiti. Morda pa še niste slišali za rešitev, prek katere lahko šopek naročite, ne da bi fizično obiskali cvetličarno. Spletna cvetličarna SOPEK.SI nudi enostavno rešitev od izbire šopka do pošiljke na izbranem naslovu v le nekaj korakih.

Za vsak okus se najde cvet in izbira šopka še nikoli ni bila tako preprosta. Ekipa SOPEK.SI vam sestavi takšnega, ki bo gotovo očaral. Sveže cvetje pripeljejo iz gojišča ter ga spnejo v SOPEK.SI unikatno embalažo.

Štirje preprosti koraki:

  • Na spletni strani SOPEK.SI ob šopku, ki vam je najbolj všeč, pritisnete gumb »dodaj v košarico«. Lahko izbirate tudi med različnimi velikostmi. To pa določite s klikom na okvirčke ob šopkih. Če želite še vazo, lahko tudi to določite v tem koraku. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložijo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna. Prav tako lahko določite datum dostave. Tako bodo šopek iz cvetličarne dostavili točno takrat, ko to želite.
  • Možnost imate tudi dodati posvetilo. Morda tukaj ne bo odveč opozorilo, da bo vaše besedilo prepisano dobesedno, zato ga raje preberite dvakrat, preden ga oddate. Tu izberete tudi način plačila.
  • Ob kliku na gumb »kupite sedaj« se naročilo zaključi. Ob tem dobite potrditveni mail.
  • Šopek je že na poti in bo dostavljen na izbran datum.

Kot že rečeno, cvetje dostavijo v lični embalaži. Kot sami pravijo, bo že odpiranje paketa prijetna izkušnja. Šopku priložijo tudi vizitko. Nanjo po želji natisnejo posvetilo, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila. Tako boste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel prijetno presenečenje.

Tudi nega cvetja je pomembna

V spletni cvetličarni so mislili tudi na tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Pri vsakem šopku tako dobite navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami vam predstavijo korake, s katerimi boste podaljšali življenjsko dobo prejetega cvetja. K temu priložijo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vodo, premešate ter vanjo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebno, da bodo »zdržale« kar najdlje.

Kako hitro lahko šopek pričakujem?

Naročila, oddana do 18. ure so praviloma odpremljena še isti delovni dan. Če se kje zaplete, bodo zagotovo odpremljena naslednji delovni dan. V SOPEK.SI so se povezali s podjetjem GLS, kar jim omogoča, da šopke lahko naročate v prav vseh krajih po Sloveniji. Ker je cvetje najbolj obstojno v vazi z vodo, si namreč želijo, da ga prejmete čim prej.

Vaš šopek ima prednost in bo dostavljen v dopoldanskem terminu, vse zato, da ga boste prejeli čim prej. Ob tem lahko izberete tudi alternativni naslov. Lahko se vam namreč pripeti, da ob naročilu pozabite, da ste (vi ali oseba, ki ji šopek pošiljate) zjutraj v službi, cvetje pa je že na poti na vaš (ali njen) domači naslov. Po sporočilu SMS vas bo dostavljalec obvestil o pošiljki, vi pa mu lahko sporočite spremenjen naslov.

Tudi če se nikakor ne morete uskladiti za sprejem paketa, vas ta lahko počaka na izbranem Petrolovem bencinskem servisu.

Kako lahko plačam naročeno cvetje?

PayPal je sistem, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času. Ker je takšno plačevanje predvsem enostavno, so ga vključili tudi v spletno cvetličarno.

Nakazilo na TRR preko transakcijskega naloga (UPN obrazec ali predračun) se opravi preko spletne banke, banke ali pošte. Podatke o nakazilu prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu, ki ga prejmete ob oddanem naročilu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več