Računalništvo, telefonija
28.05.2018 10:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična multimedijska izkušnja

..Tehnično iznajdljivi potrošniki pričakujejo, da bo njihova zabava vedno odlična multimedijska izkušnja. To pa je seveda mogoče doseči le z uporabo kakovostnih in zanesljivih multimedijskih izdelkov..
Odlična multimedijska izkušnja
Odlična multimedijska izkušnja

Porast multimedijskih vsebin je nedvomno pripomogla k temu, da je razširila uporabniško izkušnjo v druge medije, kar uporabnikom seveda omogoča potopitev v morje zabave. Temu primerno se vse več umetnikov in oblikovalcev svobodno izraža skozi celoten nabor medijev. Odlično multimedijsko izkušnjo pa lahko zagotavljajo le izdelki, ki so jih pripravili vrhunski strokovnjaki z izjemnim tehničnim znanjem. Na srečo nam za nakup teh izdelkov ni treba v tujino ali pa iskati izdelke, izdelane v tujini, saj imamo vse potrebno znanje že pri nas. Na tem področju trenutno prevladuje znamka RW Acoustics, ki je bila ustanovljena leta 2013 z namenom ponuditi izdelke za akustično opremo prostorov, absorpcijske panele, izključno najzahtevnejšim uporabnikom – avdiofilom ter producentom. Kakovost teh izdelkov pa bodo seveda znali ceniti tudi običajni uporabniki.

Zakaj prav izdelki blagovne znamke RW Acoustics?

Prav vsi izdelki znamke RW Acoustics so v celoti razviti in ročno izdelani v Sloveniji ter ponujajo kombinacijo najvišje kakovosti izdelave, materialov ter učinkovitosti na trgu. Izdelki za najzahtevnejše uporabnike družin Professional in Luxury so bili prvič predstavljeni na Hi-Fi Multimedia Showu v Ljubljani oktobra 2013, ti pa so nastali po dobrih treh letih razvoja v sodelovanju s strokovnjaki s področja akustike prostorov, arhitekti ter končnimi uporabniki. Kmalu za tem pa so sledili še izdelki družine LITE, ki so namenjeni manj zahtevnim uporabnikom in so primerni za uporabo v domačih dnevnih sobah in vseh ostalih prostorih, kjer se pojavijo težave z odmevom.

Kaj še najdemo pod znamko RW Acoustics?
Poleg vrste dodatkov k absorpcijskim panelom edini izmed proizvajalcev ponujajo tudi barvni tisk na elemente v sodelovanju z arhitekti za notranjo opremo in grafičnimi oblikovalci. Na vse akustične elemente lahko natisnejo fotografije ali grafike v visoki ločljivosti, kar pripomore k dekoraciji prostora. Izdelke sicer tržijo predvsem na tujih trgih, poleg tega pa so redno prisotni tudi na velikem sejmu High-End Munich, kjer so na podlagi akustične analize in meritev tudi opremili razstavno sobo oziroma poslušalnico znamke Vitus Audio in Alluxity z Danske ter Purist Audio Design iz Amerike, kjer so prejeli priznanje za najboljši zvok na sejmu.

Poleg lastne proizvodnje ponujajo tudi strokovno svetovanje na področju prostorske akustike, certificirane meritve akustike ter analizo, simulacije in dizajniranje prostorov za poslušanje in izvajanje glasbe. Kot edini v Sloveniji ponujajo tudi 3D meritve (mapiranje) akustike v prostoru s 15 mikrofoni naenkrat v več sto pozicijah.

Kateri izdelki RW Acoustics so primerni zame?

Na splošno pri znamki RW Acoustics ločimo tri družine izdelkov, in sicer Professional, Luxury in Lite. V nadaljevanju si poglejmo njihove ključne prednosti in komu so dejansko namenjene.

Serija Professional:

  • namenjena predvsem poslušalnicam, studiem in kino sobam (10 cm debeline + 10 cm odmika od stene);
  • najnaprednejša serija, trenutno najbolj učinkovit izdelek na trgu;
  • možnost montaže z odmikom od stene za še večjo učinkovitost.

Serija Luxury:

  • nadgradnja serije Pro z masivnim lesenim okvirjem;
  • združevanje difuzije z absorpcijo zvoka v en izdelek;
  • razvita predvsem zaradi kombinacije (zlivanja) akustičnih elementov s pohištvom v sobi.

Serija Lite:

  • namenjena manj zahtevnim uporabnikom (5 cm debeline);
  • vstopna serija, učinkovita predvsem v govornem območju.

Novosti znamke RW Acoustics v letošnjem letu

Kot novost v letu 2018 so pri RW Acoustics začeli s proizvodnjo serije LITE v debelini 10 cm – za uporabo v zahtevnejših prostorih, kjer so pogoste nizke frekvence (domači studii, domače kino sobe). Serijo LITE 10 zaznamuje občutno nižja cena kot serijo Pro, ter primerljiva učinkovitost. To serijo ponujajo kupcem, ki imajo omejen proračun za akustično opremo prostora. Nedvomno gre za eno boljših oprem za domači kino, hkrati pa je cenovno dostopna kupcem na slovenskem trgu.

Kje lahko izveste več o znamki RW Acoustics?

Več informacij o znamki RW Acoustics ter izdelkih družin Professional, Luxury, Lite in Lite 10 (novost v letu 2018) lahko dobimo na spletni strani sl.rwacoustics.com. Največji strokovnjaki na slovenskem trgu za večpredstavnost so dosegljivi tudi na elektronskem naslovu info@rwacoustics.com ter na telefonski številki +386 (0)31 719 368.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več