16.02.2019 11:08

S fotoknjigo bodo spomini za vedno shranjeni

.. Včasih so bili domovi polni fotoalbumov, danes so jih nadomestile fotoknjige, za njihovo izdelavo pa vam še fotografa ni treba več obiskati. Tako prihranite dragoceni čas in dobite izredno ličen izdelek ..
S fotoknjigo bodo spomini za vedno shranjeni

Včasih so bili domovi polni fotoalbumov, postopek pa je bil nekako takšen: na film smo posneli slike, ga odnesli k fotografu, ta jih je razvil, pri njemu ali kje drugje smo kupili album, v katerega smo nato te slike vstavili.

Tovrstne albume so danes zamenjale fotoknjige. Poleg tega, da jih lahko ustvarimo dobesedno iz domačega naslanjača in prihranimo nekaj časa, ki bi ga porabili s sprehodom do fotografa, nudijo tudi lepši izgled in obilo možnosti oblikovanja. Pri oblikovanju lahko uporabljate tudi besedilo, ki album spremeni v zanimivo fotozgodbo. Vse, kar pri tem potrebujete, je program za izdelavo fotoknjig, ki si ga snamete s spleta.

1,2,3, fotoknjiga je že tu

Program za izdelavo kakovostne fotoknjige, ki bo vaše spomine še dolgo ohranila sveže, si lahko snamete na spletni strani foto123.si (seveda brezplačno), kjer vam nudijo kratke roke izdelave, kakovost, ki jo zagotavljajo najnovejši stroji, so fleksibilni, nudijo vam hitro pomoč in unikaten izdelek, ki je v celoti narejen v Sloveniji. Slike v enostavnih korakih prenesete in jih oblikujete v fotoknjigo. Poljubno jih postavljate z raznimi predlogami, izbirate različna ozadja, okvirje, maske, sličice in podobno. Po končanem oblikovanju si knjigo ogledate in naročite izdelavo. Lahko jo prevzamete osebno ali pa vam jo pošljejo na dom.

Pomemben pokazatelj kakovosti so uporabniki

V podjetju Forma Brežice fotoknjige izdelujejo že od leta 2009, način izdelave pa so že večkrat spremenili, saj se trudijo, da ves čas ponujajo najkakovostnejšo storitev. Največji pokazatelj dobrega dela so zadovoljni uporabniki, katerih število že leta strmo narašča.

Fotoknjige so lahko različnih velikosti in kakovosti. Na spletni strani foto123.si vam izbire ne bo manjkalo. Naročite lahko fotoknjigo z 20 ali 200 stranmi, možnosti in kombinacij je resnično ogromno.

Ko izbira postane igra

PRO serija Foto123.si fotoknjig nudi visokoresolucijski digitalni laserski izpis Xerox 1000. Uporabljajo 160-gramski Digi Color (Certifikat EU EcoLabel) papir. Za fotoknjige, ki imajo prek 70 strani uporabijo 120-gramski papir. Papir ima tudi certifikat, ki zagotavlja obstojnost prek 200 let. Po mnenju mnogih je ta serija najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Prednost je tudi ta, da lahko uporabite od 20 do 130 strani. Platnico sami oblikujete, tako na sprednji kot na zadnji strani. V hrbtu knjige lahko postavite napis. Tudi pri grobem ravnanju vam ne bo uspelo doseči tega, da bi posamezne strani odpadle. Platnica je v tem primeru kaširana knjigoveška lepenka (2,2mm) s plastifikacijo za dodatno zaščito.

Klasik serija prav tako nudi visokoresolucijski digitalni laserski izpis Xerox 1000. Lastnosti so zelo podobne prvi opisani seriji, prav tako tudi vrsta papirja, ne morete pa oblikovati platnice. Platnica je namreč v tem primeru kaširana knjigoveška lepenka (2,2mm) z umetnim usnjem ali knjigoveškim platnom.

Soft serija je zaradi načina vezave in cene primerna tudi za večje količine. Če bi si zaželeli več kot 10 kosov, vam pripravijo tudi posebno ponudbo. Vrsta tiska in papirja sta tudi tukaj enaka kot pri prvih dveh serijah, platnica pa je iz 250-gramskega premaznega papirja s plastifikacijo za dodatno zaščito. Uporabimo lahko od 32 do 200 strani. Platnico knjige na zadnji in sprednji strani oblikujete sami.

Za serijo Premium so v podjetju prepričani, da je ena izmed najprestižnejših na slovenskem trgu. Za tisk uporabljajo DryLab tehnologijo, fotografije pa bodo natisnjene na 250-gramskem Gloss ali Luster foto papirju. Platnice naredijo iz kaširane knjigoveške lepenke z dodano peno in s plastifikacijo za dodatno zaščito. Vrsta vezave LayFlat pomeni, da gre ena fotografija čez celotno stran v knjigi, tako da lahko brez težav tudi na sredini knjige vstavite tekst ali fotografijo. Platnico lahko tako zadaj kot spredaj oblikujete sami, v hrbtu knjige pa postavite napis.

In ne pozabite, fotoknjiga je lahko tudi odlično darilo. Več najdete na spletni strani podjetja Forma Brežice foto123.si. (P.R.)

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Komponentko d.o.o.