Računalništvo, telefonija
10.02.2017 09:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Grafične storitve iz domačega naslonjača

Grafične storitve iz domačega naslonjača
Grafične storitve iz domačega naslonjača

Podjetje S-GRAF d. o. o. svojim naročnikom nudi le najboljše, zato se skladno s pričakovanji trga razvijajo tudi njihove storitve.


Njihova primarna spletna stran, www.s-graf.si, je zasnovana tako, da je uporabniku prijazna in mu omogoča poenostavljeno in hitrejše naročanje. Med njihovo ponudbo najdete tiskovine, nalepke, žige, transparente in promocijski material. Z omenjenim sistemom ni več potrebe po dopisovanju med naročnikom in izvajalcem preko elektronske pošte, saj lahko naročnik vse potrebne podatke dobi že na sami strani. Npr. pri naročanju posameznih tiskovin kupec vidi že preračunano vrednost naročila gleda na količino, dimenzije, uporabljene materiale in posebno obdelavo ter drugo.

Oblikovanje in naročanje izdelkov

Če želite na njihovi spletni strani naročiti katerega od izdelkov, se enostavno prijavite v njihov sistem, vnesite ustrezne podatke in izberite izdelek. Pri tistih izdelkih, kjer je potrebno grafično oblikovanje, lahko ob naročilu pripnete datoteko, kjer se dizajn nahaja, in vse skupaj pošljete na S-GRAF. Če se z naročilom mudi, imate ob naročanju možnost izbire hitrosti izdelave glede na stopnjo nujnosti. Seveda spletna stran omogoča tudi naročanje brez pripenjanja datoteke oziroma predloge v primerih, ko ni potrebna (npr. datumski žigi).

Ob naročilu določenega izdelka naročnik v sistem vnese še naslov za dostavo in izbere način plačila, kar pomeni konec nakupovanja. Vse ste lahko opravili kar z domačega naslonjača, nato je potrebno le počakati nekaj dni (odvisno od izbrane hitrosti izdelave) in celotno naročilo vam bo podjetje poslalo na vaš domači ali službeni naslov.

Vizitke in štampiljke z lastnim oblikovanjem

Na spletnem naslovu www.stampiljke.eu lahko najdete ponudbo S-GRAF štampiljk ali žigov. Pri naročanju najprej izberete ustrezne tehnične lastnosti žiga oziroma model, nato izberete barvo žiga in barvo njegovega odtisa, naložite datoteko s svpojim logotipom in določite morebitno besedilo, ki bi ga želeli vključiti. Besedilo lahko poljubno oblikujete, tako da bo ustrezal vašim željam. Končni izdelek nato dobite na naslov, ki ste ga navedli v obrazcu na spletni strani.

Ker so v poslovnem svetu vizitke nekaj nujnega in pogosto del prvega vtisa, ko srečamo novega človeka, so pri S-GRAF tudi temu delu ponudbe namenili svojo spletno stran, ki jo lahko najdete na domeni www.vizitke.eu. Na omenjeni spletni strani lahko sami oblikujete vizitko po svojih željah in jo nato v nadaljevanju pošljete podjetju v izdelavo le z nekaj kliki. Cene vizitk so vnaprej podane, tako da lahko vsak naročnik zanesljivo ve, kolikšen bo strošek izdelave. Cena se razlikuje glede na vrsto tiska, material, količino in posebno obdelavo, s katero bodo vaše vizitke nekaj posebnega.

Zakaj izbrati S-GRAF d. o. o.

Podjetje je na trgu že več kot 23 let in je sinonim za kakovost. Dobrim poslovnim rezultatom botruje tudi kakovostna oprema za tisk, uporabnikom prijazne storitve in hitra izdelava naročil. Širok nabor storitev omogoča, da naročnik vedno najde najbolj optimalno rešitev zase, kar se odraža v visokem zadovoljstvu in lojalnosti njihovih uporabnikov. Ker pri S-GRAF ne počivajo na lovorikah, vsakodnevno dodajajo nove artikle, kajti le tako lahko nudijo najboljše. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več