Računalništvo, telefonija
29.12.2014 12:12

Deli z drugimi:

Share

S partnerstvom Samsung – ISL Online do učinkovite podpore mobilnih naprav

Podjetje XLAB je v novem partnerstvu s Samsung Electronics že izdalo nadstandardno aplikacijo ISL Online, ki zagotavlja takojšen dostop in popoln nadzor nad Samsungovimi mobilnimi napravami in popolno varnost.
S partnerstvom Samsung – ISL Online do učinkovite podpore mobilnih naprav
S partnerstvom Samsung – ISL Online do učinkovite podpore mobilnih naprav

Podjetje XLAB, razvijalec rešitev za nadzor oddaljenega računalnika in spletnih sestankov v živo ISL Online, je bilo ob izpolnitvi strogih kriterijev izbrano za srebrnega partnerja podjetja Samsung Electronics v programu Samsung Enterprise Alliance Program (SEAP). Cilj partnerstva je razvoj še kakovostnejših aplikacij za oddaljen dostop in nadzor mobilnih naprav Android. Prvi rezultati so že na voljo v spletni trgovini Google Play, to je premium aplikacija ISL Light za varen dostop in popoln nadzor kateregakoli mobilnega telefona ali tablice Samsung.

Prenesite aplikacijo ISL Light za dostop in nadzor mobilnih naprav Android

Samsungov standard KNOX SDK

Ker želi program SEAP s celovito ponudbo poslovnih rešitev za večjo mobilnost na enem mestu pomagati podjetjem izbrati prave izdelke, je na prvem mestu vedno varnost ponujenih rešitev. Zato je v ospredju aplikacije za dostop in nadzor mobilnih naprav Android, ISL Light, prav zagotavljanje popolnoma varne rešitve, ki izključuje vsakršno tveganje uhajanja osebnih in poslovnih podatkov. Varnost ISL Light sedaj temelji na vmesniku Remote Control API, ki podpira Samsungov standard KNOX SDK.

Z nadstandardno aplikacijo do katerekoli mobilne naprave Android

Premium aplikacija, ki je na voljo v spletni trgovini Google Play, nudi varen dostop in nadzor oddaljenega računalnika z naprave Android, prav tako pa omogoča podpornemu osebju dostop do katerekoli naprave Android z računalnika ali mobilne naprave. Z aplikacijo za oddaljen nadzor ISL Light se torej lahko:

  • povežete na napravo Android z računalnika (Windows, Mac, Linux),
  • povežete na napravo Android z drugega telefona in s tablice Android,
  • povežete na napravo Android z naprav iPhone, iPad in iPod touch,
  • povežete na računalnik (Windows, Mac, Linux) s telefona ali tablice Android.

Popoln nadzor nad mobilnimi napravami Samsung

Poleg popolne varnosti in povezljivosti z vsemi večjimi platformami je sodelovanje z glavno pisarno podjetja Samsung v Koreji obrodilo še dodatno prednost. Aplikacija ISL Light sedaj omogoča pogled na zaslon mobilnih naprav Samsung in njihov popoln nadzor, ki je sicer na ostalih mobilnih napravah Android omejen na samodejno pošiljanje posnetkov zaslona. Osnovna funkcionalnost aplikacije ISL Light za nadzor oddaljene mobilne naprave Android je sedaj sledeča:

  • Samodejno pošiljanje posnetkov zaslona naprave, kjer je težava.
  • Pogled na zaslon in popoln nadzor naprave.*
  • Možnost namestitve in odstranitve aplikacij.
  • Upravljanje tekočih procesov.
  • Izmenjava besedilnih sporočil med operaterjem in mobilnim uporabnikom.

*Popoln nadzor in pogled na zaslon v realnem času je trenutno na voljo na napravah Samsung z OS Android 4.2.2 ali novejših in vseh root-anih mobilnih napravah Android.

Prenesite aplikacijo ISL Light za dostop in nadzor mobilnih naprav Android

ISL Online-ov primer iz prakse izbran med najboljše

V Samsungovi letni publikaciji najuspešnejših primerov iz prakse svojih najpomembnejših partnerjev je letos tudi primer uspešne uporabe rešitev ISL Online! Če tudi vas zanima, kako lokalni ponudnik poslovne opreme uporablja ISL Online-ovo rešitev za učinkovito izvajanje tehnične podpore 36.000 lastnim strankam in kakšne koristi mu prinašata v svojo spletno stran vključena možnost klepeta s spletnimi obiskovalci in prevzem nadzora nad strankino mobilno napravo, ste vljudno vabljeni k branju kratkega primera.

Več o rešitvah ISL Online

Povežite se z oddaljenim računalnikom ali mobilno napravo v le nekaj sekundah. Poglejte na oddaljeno namizje in prevzemite nadzor ter hitro rešite tehnične težave svojih strank. Rešitve ISL Online odlikujejo visoka varnost, širok nabor funkcionalnosti, možnost uporabe na vseh večjih OS (Windows, Mac, Linux, Android, iOS), možnost integracije z lastnimi sistemi in prilagoditev izgleda.

Spletna stran, Blog, Facebook, Twitter, LinkedIn.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več