Računalništvo, telefonija
23.11.2018 17:24

Deli z drugimi:

Share

Inovativen spletni prodajni sistem

.. Vzpostavitev sodobnega spletnega nastopa je za naročnika investicija in zahteven projekt ne glede na to ali svoje produkte in storitve prodaja končnim potrošnikom, pravnim osebam, deluje lokalno ali globalno ..
Inovativen spletni prodajni sistem
Inovativen spletni prodajni sistem

Postavitev spletne strani za podjetje še ne pomeni uspeha, je le korak k zastavljenemu cilju. Tudi ta korak je pomemben, a izkušnje povedo, da po tem sledi še veliko dela, da posel steče po željah naročnika.

Produkcija spletnih strani, spletnih trgovin, spletnih in mobilnih aplikacij ter digitalni marketing. Kako poskrbeti za povpraševanja, nakupe, oglede vsebin? Kako zasnovati spletno stran (vsebinsko in funkcionalno) za čim večjo konverzijo? Kako to merimo? To je le nekaj vprašanj, s katerimi se srečujejo podjetja. Na srečo pa danes za vsa ta vprašanja obstajajo učinkoviti odgovori, za katerimi stojijo strokovnjaki, ki vedo, kako se stvarem streže.

V podjetju PNV d.o.o. so razvili napreden lasten sistem za upravljanje s spletnimi stranmi in spletnimi trgovinami. To jim omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti na različne zahteve strank. Med drugim so spletno stran postavili globalni znamki Metrel d.d. Zanje so na primer postavili stran v več jezikih (slovenščina, nemščina, angleščina, španščina). Deli spletne strani so tudi v RTL jezikih kot je arabščina. Spletna stran je hkrati sinhronizirana z njihovimi sistemi, tako da omogoča enostavno posodabljanje množice lastnosti posameznih produktov. Hkrati jim v podjetju PNV lastna platforma ponuja tudi možnosti postavitve stroškovno učinkovitih in enostavnih spletnih strani. In še ena prednost – ker delajo na lastni platformi, nobena spletna stran ni enaka drugi.

Spletni prodajni sistem

V podjetju se posebej posvečajo “spletnemu prodajnemu sistemu”. To je skrbno načrtovan sistem, ki združuje intuitivno uporabniško izkušnjo, vrhunski sodoben dizajn, optimizacijo poslovnih procesov in učinkovit marketinški pristop. Kaj to pomeni v praksi? Pomeni, da pri vsem, kar delajo, vedno gledajo na zadevo celovito. Že v osnovi znajo ponuditi več kot nekdo, ki je samo programer in zna le postaviti spletno stran. To za naročnika pomeni ogromno prednost, saj smo že ugotovili, da se s postavitvijo spletne strani delo šele prične.

Za izdelavo kakovostnega spletno-prodajnega sistema je torej potrebno nujno zagotoviti sodelovanje marketinškega strokovnjaka, oblikovalca in programerja, ki samo s skupnim delom lahko poskrbijo za celovito vzpostavitev spletnega nastopa.

Pa še nekaj je na tej točki izredno pomembno, in sicer, da gre pri spletnem prodajnem sistemu lahko tudi za optimizacijo poslovnih procesov naročnikov. Na primer pri spletnih trgovinah, kjer lahko zaradi lastnega razvoja spletne trgovine povezujejo z zalednimi ERP sistemi, sistemi za vodenje zalog, računovodskimi programi … Tako imajo že pripravljene module za povezavo z različnimi večjimi sistemi, na željo pa stroškovno učinkovito povežejo tudi s kakršnim koli drugim sistemom.

Ker pa danes, kot smo zapisali že uvodoma, spletna stran ni dovolj, ponujajo tudi celovite storitve digitalnega marketinga: oglaševalske kampanje, remarketing, vsebinski marketing in upravljanje marketinških aktivnosti na različnih kanalih kot so Google, FB, Instagram, LinkedIn … Pri oglaševalskih kampanjah postavijo strateški načrt aktivnosti in vam pripravijo vse potrebno – od grafik in besedil do video oglasov.

Izdelava spletnega nastopa je torej za vsakega naročnika investicija in zahteven projekt, saj združuje želje, potrebe in cilje vsakega naročnika ne glede na to, ali svoje produkte in storitve prodaja končnim potrošnikom, deluje na medorganizacijskem B2B trgu, deluje lokalno ali globalno, in ne glede na to, ali je proizvajalec ali posrednik.

V bistvu je njihov glavni cilj zelo jasen: privabiti več strank in graditi vaš ugled. Več o njihovih celovitih rešitvah pa lahko najdete na www.pnv.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več