Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

23.11.2018      17:24
Slovenska rešitev za sodoben spletni nastop

Inovativen spletni prodajni sistem

.. Vzpostavitev sodobnega spletnega nastopa je za naročnika investicija in zahteven projekt ne glede na to ali svoje produkte in storitve prodaja končnim potrošnikom, pravnim osebam, deluje lokalno ali globalno ..

Postavitev spletne strani za podjetje še ne pomeni uspeha, je le korak k zastavljenemu cilju. Tudi ta korak je pomemben, a izkušnje povedo, da po tem sledi še veliko dela, da posel steče po željah naročnika.

Produkcija spletnih strani, spletnih trgovin, spletnih in mobilnih aplikacij ter digitalni marketing. Kako poskrbeti za povpraševanja, nakupe, oglede vsebin? Kako zasnovati spletno stran (vsebinsko in funkcionalno) za čim večjo konverzijo? Kako to merimo? To je le nekaj vprašanj, s katerimi se srečujejo podjetja. Na srečo pa danes za vsa ta vprašanja obstajajo učinkoviti odgovori, za katerimi stojijo strokovnjaki, ki vedo, kako se stvarem streže.

V podjetju PNV d.o.o. so razvili napreden lasten sistem za upravljanje s spletnimi stranmi in spletnimi trgovinami. To jim omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti na različne zahteve strank. Med drugim so spletno stran postavili globalni znamki Metrel d.d. Zanje so na primer postavili stran v več jezikih (slovenščina, nemščina, angleščina, španščina). Deli spletne strani so tudi v RTL jezikih kot je arabščina. Spletna stran je hkrati sinhronizirana z njihovimi sistemi, tako da omogoča enostavno posodabljanje množice lastnosti posameznih produktov. Hkrati jim v podjetju PNV lastna platforma ponuja tudi možnosti postavitve stroškovno učinkovitih in enostavnih spletnih strani. In še ena prednost - ker delajo na lastni platformi, nobena spletna stran ni enaka drugi.

Spletni prodajni sistem

V podjetju se posebej posvečajo "spletnemu prodajnemu sistemu". To je skrbno načrtovan sistem, ki združuje intuitivno uporabniško izkušnjo, vrhunski sodoben dizajn, optimizacijo poslovnih procesov in učinkovit marketinški pristop. Kaj to pomeni v praksi? Pomeni, da pri vsem, kar delajo, vedno gledajo na zadevo celovito. Že v osnovi znajo ponuditi več kot nekdo, ki je samo programer in zna le postaviti spletno stran. To za naročnika pomeni ogromno prednost, saj smo že ugotovili, da se s postavitvijo spletne strani delo šele prične.

Za izdelavo kakovostnega spletno-prodajnega sistema je torej potrebno nujno zagotoviti sodelovanje marketinškega strokovnjaka, oblikovalca in programerja, ki samo s skupnim delom lahko poskrbijo za celovito vzpostavitev spletnega nastopa.

Pa še nekaj je na tej točki izredno pomembno, in sicer, da gre pri spletnem prodajnem sistemu lahko  tudi za optimizacijo poslovnih procesov naročnikov. Na primer pri spletnih trgovinah, kjer lahko zaradi lastnega razvoja spletne trgovine povezujejo z zalednimi ERP sistemi, sistemi za vodenje zalog, računovodskimi programi … Tako imajo že pripravljene module za povezavo z različnimi večjimi sistemi, na željo pa stroškovno učinkovito povežejo tudi s kakršnim koli drugim sistemom.

Ker pa danes, kot smo zapisali že uvodoma, spletna stran ni dovolj, ponujajo tudi celovite storitve digitalnega marketinga: oglaševalske kampanje, remarketing, vsebinski marketing in upravljanje marketinških aktivnosti na različnih kanalih kot so Google, FB, Instagram, LinkedIn … Pri oglaševalskih kampanjah postavijo strateški načrt aktivnosti in vam pripravijo vse potrebno – od grafik in besedil do video oglasov.

Izdelava spletnega nastopa je torej za vsakega naročnika investicija in zahteven projekt, saj združuje želje, potrebe in cilje vsakega naročnika ne glede na to, ali svoje produkte in storitve prodaja končnim potrošnikom, deluje na medorganizacijskem B2B trgu, deluje lokalno ali globalno, in ne glede na to, ali je proizvajalec ali posrednik.

V bistvu je njihov glavni cilj zelo jasen: privabiti več strank in graditi vaš ugled. Več o njihovih celovitih rešitvah pa lahko najdete na www.pnv.si. (P.R.)

Povezave:Pnv

Sponzorirano

Trenutno ni aktivne ankete

Facebookova kriptovaluta bo Libra

Resna težava z baterijami za prenosnike Apple... 1
slo81a  |  Kdaj pa apple ni imel težav?
Commodore 64 kmalu ponovno med nami 2
slo81a  |  To ni vredno časa,starudija.
Nov način zaščite stekla pametnih telefonov 4
slo81a  |  aliexpres,čineze.
Google Maps postal najboljša navigacija vseh ... 5
Perunika  |  Točno! Čista izmišljotina! Le kdo je pam...