Računalništvo, telefonija
26.10.2018 09:11

Deli z drugimi:

Share

Tris in Tris – vaš partner pri promocijskih rešitvah

.. Tisk odpira nešteto možnosti, kako v življenje vnesti barve ali pa poskrbeti za promocijo ..
Tris in Tris - vaš partner pri promocijskih rešitvah
Tris in Tris - vaš partner pri promocijskih rešitvah

Bi želeli majice s potiski, delovna oblačila, morda unikatne športne drese? Imate obletnico ali rojstni dan, pa bi želeli unikatno darilo? Morda za praznik izobesiti zastavo? Rešitve za te dileme in še veliko več nudi podjetje Tris in Tris d.o.o., kjer nudijo pisano paleto promocijskih rešitev in si prizadevajo skupaj s strankami prehoditi pot od ideje do izvedbe.

Tisk na tekstil je gotovo ena izmed bolj priljubljenih promocijskih izbir. Pri podjetju Tris in Tris se zavedajo, da je poleg kvalitete tiska pomembna tudi kvaliteta tekstila, zato ponujajo pestro izbiro modelov za vse priložnosti.

Zastave

Prodaja zastav po merah in željah naročnika je že nekaj časa eden osrednjih elementov njihovega poslovanja. Zavedajo se, da zastava že dolgo ne služi več zgolj kot element signalizacije in identifikacije, temveč se množično uporablja v najrazličnejše namene, med drugim za oglaševanje. Ponudba obsega državne, občinske in reklamne zastave ter zastave, ki so lahko namenjene posebnim, enkratnim priložnostim (praznovanja, poroke, obletnice …)

Športni dresi

Športne dejavnosti zahtevajo pravilno izbiro oblačil. Podjetje je razvilo lastno linijo dresov, ki jih izdelujejo sami. Gre za popolnoma personalizirane drese maloserijske proizvodnje. Tako lahko izbirate med dresi za odbojko, košarko in nogomet, tekaškimi majicami, vedno bolj priljubljeni pa so kolesarski in motokros dresi. Poleg lastne linije ponujajo tudi športne drese priznanih blagovnih znamk, za katere nudijo možnost dotiska (ime, številka, logotipi… )

Promocijske konstrukcije

Beach-flagi in roll-upi so že stalnica v ponudbi, hit letošnjega leta pa so personalizirani ležalniki, ki najpogosteje krasijo terase lokalov in turistično zanimivih prizorišč, odlični so za predstavitve na sejmih in raznih drugih promocijskih dogodkih. (P.R.)

Tris in Tris pa ponuja še veliko več – prepričajte se sami! Za vse bralce Računalniških novic nudijo poseben 15 % popust na vsa naročila, s kodo RNOVICE15. Za povpraševanje lahko pišete na naslov marketing@tris-tris.si. Več o podjetju in o ponudbi pa si lahko preberete na spletni strani www.tris-tris.si.

Sledite jim tudi na družbenih omrežjih:

FACEBOOK TrisinTris

INSTAGRAM trisintris


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več