17.10.2017 15:54
Posodobljeno 6 let nazaj.

S to kamero bodo vaši otroci vedno na varnem

IP-kamere za nadzor v sobah so vedno bolj priljubljene. Ena takšnih je tudi brezžična IP Wi-Fi kamera NEO Coolcam, ki jo po zelo ugodni ceni prodajajo v spletni trgovini TomTop in je idealna za spremljanje aktivnosti vašega otroka. Glede na ceno in vse funkcionalnosti, omenjena kamera predstavlja odlično kupčijo. Če k temu dodamo še kodo za dodaten popust, pa še toliko bolj.

Poleg prikupnega videza, ki je prva stvar, ki pade v oko, kamero odlikujejo številne uporabne funkcionalnosti. Zahvaljujoč Wi-Fi povezljivosti namreč kamero lahko hitro povežete s svojim pametnim telefonom ali tablico (dobro se razume tako z Androidom kot iOS-om), kar pomeni, da boste situacijo v sobi, v kateri je kamera postavljena, lahko prek svoje mobilne naprave spremljali tudi z oddaljene lokacije.

Ker je sposobna zaznavati premikanje in s pomočjo infrardečih senzorjev dobro vidi tudi ponoči, je odlična za spremljanje otroka medtem ko spi ali se igra, ter tudi za splošno povečanje varnosti v vašem domu. Kamera ima ločljivost 1 MP (720p), digitalni zoom in vidini kot širine 60 stopinj, poleg tega pa zna tudi “obračati glavo” (330 stopinj po vodoravni liniji in 60 stopinj po navpični). To pomeni, da praktično ni dela v prostoru, ki ga s svojim budnim očesom ne bi pokrila.

V kamero NEO Coolcam je mogoče vstaviti spominsko kartico z do 64 gigabajti prostora, za zelo uporabno pa se lahko izkaže tudi funkcija “Motion Detection Alarm”, pri kateri se kamera samodejno aktivira, če v prostoru zazna kakršnokoli gibanje, pri tem pa vam pošlje tudi sporočilo na telefon. Ker podpira dvosmerni zvočni signal, jo lahko uporabite tudi za pogovor z otrokom, kadar niste v istem prostoru. Na primer, da ga pokličete v jedilnico na kosilo.

NEO Coolcam je torej zelo uporabna kamera, kot že rečeno pa je ena od njenih privlačnih lastnosti tudi cena. V trgovini TomTop jo namreč dobite že za 22,99 ameriških dolarjev (slabih 20 evrov), s kuponom HTY6NS pa še za 6 dolarjev (5 evrov) manj.

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

MA-KO d.o.o.