Računalništvo, telefonija
16.04.2020 10:51
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung 2020 QLED TV serija prejela številne nagrade priznanih tujih medijev

Samsung 2020 QLED TV serija, ki je spremenila avdiovizualno panogo, je s strani številnih priznanih medijev prejela nagrade za inovativnost in napredne tehnologije.
Samsung 2020 QLED TV serija prejela številne nagrade priznanih tujih medijev
Samsung 2020 QLED TV serija prejela številne nagrade priznanih tujih medijev

Nagrajena serija je bila predstavljena na dogodku CES 2020 ter vključuje QLED 8K in 4K televizorje, ki združujejo vrhunsko kakovost slike in zvoka z elegantno obliko ter uporabnikom nudijo izjemno doživetje gledanja.

Nagrajene napredne zmogljivosti

Revija Forbes je nagradila Samsung QLED 8K Q950TS/Q900T televizor za kakovost slike in obliko ter izpostavila izjemno tehnologijo, ki ustvarja globino, teksturo in prikazuje vse podrobnosti v sliki, kar nudi edinstven občutek gledanja. Samsung Q950TS televizor je bil nagrajen tudi s strani angleškega medija AV Forums. Q950TS televizor, ki je komisijo prepričal s svojo obliko z minimalnimi robovi in vrhunskimi funkcijami, je prejel prestižni naziv “Najboljši v razredu”.

Samsung QLED 8K Q800T je prav tako prijel nagrado s strani ameriških medijev HD Goru in Tech Aeris. HD Guru je pohvalil celotno 8K TV serijo – izpostavili so izjemen sistem za obdelavo slik in zvoka, pri čemer jih je posebej navdušila gostota slikovnih pik, natančna barvna reprodukcija in volumen, kot tudi celotna HRD zmogljivost, ki prikazuje jasno sliko tudi v temnejših prizorih. Tech Aeris je kot zmagovalno lastnost označil oblikovalsko estetiko televizorja in izpostavil, da okvir z minimalnimi robovi ustvarja iluzijo, da Samsung QLED televizor kar lebdi.

QLED 4K Q90T je s strani ameriškega medija AVS Forum prejel naziv “Top izbira 2020”, pri čemer navajajo izpopolnjene tehnologije, kot so algoritmi za ostrenje slike in možnosti natančnega prikaza tekstur ter ostalih podrobnosti.

Svetla prihodnost

“Samsung QLED 8K in 4K TV serija združuje izjemno kakovost slike, elegantno oblikovanje in dinamični zvok za vrhunsko uporabniško izkušnjo,” je povedal Jongsuk Chu, izvršni podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “Te nagrade in odlikovanja dodatno potrjujejo zavezanost družbe Samsung k zagotavljanju izjemnih tehnologij in inovativnega oblikovanja za uporabnike.”

Za več informacij obiščite news.samsung.com/global/category/products/tv-audio.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več