Računalništvo, telefonija
01.03.2019 13:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Flip – zasukajte način digitalnega zapisovanja

Z digitalnim interaktivnim zaslonom bodo vaši sestanki učinkovitejši, z njimi boste lahko bolj ustvarjalni, lažje in boljše pa bo tudi sodelovanje.
Interaktivni zaslon: Samsung Flip WM55H
Interaktivni zaslon: Samsung Flip WM55H

Samsung Flip je inovativen interaktivni zaslon, ki vam bo v veliko pomoč pri produktivnejšem in učinkovitejšem poslovnem sodelovanju. Z interaktivnim UHD zaslonom lahko vaša ekipa na delovnem mestu deluje pametneje, hitreje in bolje. Poslovna srečanja se lahko odvijajo kjerkoli in kadarkoli.

• Interaktivni zaslon omogoča beleženje in intuitivno navigacijo, ki omogoča kreativno razmišljanje na poslovnih srečanjih.

• Vsestranska povezljivost in ergonomsko oblikovanje spodbujata poslovno sodelovanje.

• Inovativna tehnologija zaslonov na dotik za nemoteno pisanje in kakovost slike UHD.

• Prenosno stojalo na kolesih (ki ga lahko dokupite) vam omogoča, da sestankujete kjerkoli in kadarkoli.

Interaktivni zaslon Samsung Flip vam omogoča poznan občutek tradicionalnega pisanja v vsestransko uporabni digitalni obliki. Pišete, rišete in označujete lahko z različnimi barvami, slogi in debelinami pisala. Nanj lahko v istem hipu pišejo do štiri osebe z uporabo katerega koli predmeta kot orodja za pisanje. Vsebino lahko tudi enostavno in hitro izbrišete, in sicer njen del ali celoto.

Široko povezljiva naprava vam bo omogočala, da z ostalimi delite zapiske, ki jih lahko ustvarjate v različnih datotekah, ohranjajo pa optimalno vizualno kakovost. Flip Connection vam bo omogočal povezovanje z ostalimi napravami, pa naj je to računalnik, tablični računalnik, telefon ali pomnilniška naprava USB. Priključite jih lahko prek povezave HDMI, USB, zrcaljenja zaslona, brezžične povezave (Windows 10) ali NFC.

Vse je prilagojeno uporabniku

Flip Navigation ponuja intuitiven in uporabniku prijazen meni, ki poenostavlja upravljanje in skrajša čas, potreben za dostop do kontrol ali za ogled vsebin v celoti. Lahko si tudi ogledujete posamezne strani z vsebinami in jih po potrebi spreminjate neposredno na zaslonu. Tako ne boste več brskali po papirjih, ampak preprosto in učinkovito dostopali do digitalnih listov in pomembnih točk sestanka.

Flip Protection vam pomaga zagotoviti, da bodo vaše zamisli ostale v pravih rokah – prek okrepljenega sistema za varnost podatkov. Vsaka ekipa, ki dela na nekem projektu, določi edinstveno številčno geslo za zaklep zaslona, s čimer drugim onemogoči, da bi dostopali do materiala.

Flip Synchronization vam omogoča, da sinhronizirate katerokoli izmed vaših naprav z interaktivno tablo in si dejanja ogledujete v realnem času. Spremembe na Samsung Flipu se samodejno prenesejo na vašo napravo in obratno.

Flip Presentation vam omogoča, da se prilagodite različni dinamiki sejnih sob, ne da bi žrtvovali udobje. Z vsestranskim vrtenjem in ergonomskim stojalom lahko vsak interaktivni zaslon Flip nastavite v portreten ali ležeč položaj. V pokončnem načinu ga lahko nagnete za 4,5 stopinj za bolj naraven kot pisanja.

S funkcijo Flip Solution boste vse sestanke začeli pravočasno in brez čakanja na dolg zagon. Vgrajeni senzorji namreč zaslon aktivirajo, ko se zaslonu približate, ko dvignete pisalo ali ko ga premaknete iz pokončnega v ležeč položaj in obratno.

Z interaktivnim zaslonom se vam tudi nikoli ne bo zgodilo, da boste iskali po zapiskih in ugotavljali, kje ste katerega založili. Zaslon, podprt z zmogljivim operacijskim sistemom Tizen 3.0 ponuja obsežen, centraliziran prostor za shranjevanje vsebin sestankov. Vaši ekipi ponuja vmesnik za iskanje in ogled vseh materialov.

Ima 55-inčni oziroma 139.7-centimetrski zaslon z vidnim kotom 178°/178°. Opremljen je z dvema 10 W zvočnikoma in težak 28,9 kilograma. Velikost? 1302,6 x 805,5 x 52 milimetrov.

Za več informacij o izdelku obiščite www.teksel.si.


Interaktivni zaslon: Samsung Flip WM55H
http://www.teksel.si/sl/produkti/zasloni-na-dotik-in-interaktivne-resitve/interaktivni-zasloni/interaktivni-zasloni-za-izobrazevalno-uporabo/interaktivni-zaslon-samsung-flip-wm55h

Komplet: Samsung Flip WM55H + Flip Stand STN-WM55H
http://www.teksel.si/sl/produkti/zasloni-na-dotik-in-interaktivne-resitve/interaktivni-zasloni/interaktivni-zasloni-za-izobrazevalno-uporabo/interaktivni-zaslon-samsung-flip-wm55h-flip-stand-stn-wm55h


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več