Računalništvo, telefonija
02.10.2020 14:49
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S20 FE na voljo v Slovenji

Vrhunski pametni telefon, zasnovan na podlagi povratnih informacij uporabnikov, na voljo že od 649 evrov naprej.
Samsung Galaxy S20 FE na voljo v Slovenji
Samsung Galaxy S20 FE na voljo v Slovenji

Nova posebna različica Galaxy S20 pametnega telefona, imenovana Fan Edition (FE), je od danes na voljo tudi v Slovenji. Galaxy S20 FE pametni telefon je zasnovan tako, da vključuje vse funkcije, za katere so pripadniki Z generacije povedali, da so jim pomembne pri pametnem telefonu.

Galaxy S20 FE pametni telefon nudi izjemno trojno kamero z umetno inteligenco, vrhunsko povezljivost in razširjen pomnilnik. Samsung je novi pametni telefon opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan[1] in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi Super hitro polnjenje – tako boste popolnoma brezskrbni, ne glede na to, kaj počnete ali kje ste.

Galaxy S20 FE z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov omogoča, da posnamete bogatejše in živahnejše posnetke – tudi pri šibki svetlobi. Obdelava več kadrov v Nočnem načinu z integracijo sličic, ki temelji na umetni inteligenci, stabilizira gibanje, tako bodo vaši posnetki vedno vrhunski. Izjemni 16,51-centimetrski brezkončni-O zaslon s Full HD+ kakovostjo slike in 120 Hz hitrostjo osveževanja zagotavlja bolj poglobljeno izkušnjo ter zabavnejše igranje, predvajanje vsebin in videoklice.

Elegantno zasnovani pametni telefon pa je na voljo v šestih trendovskih odtenkih z gladkim mat zaključkom, od velikih in drznih do subtilnih in klasičnih barv. Uporabniki lahko izbirajo med nebeško rdečo, nebeško oranžno, nebeško lila, nebeško zeleno, nebeško modro in nebeško belo barvo[2]. Odlikuje ga teksturiran učinek meglice, zato bodo prstni odtisi po uporabi manj vidni.

Pripadnikom Z generacije je zelo pomembna tudi družbena odgovornost, zato ima Galaxy S20 FE tudi vnaprej nameščeno Samsung Global Goals aplikacijo, ki združuje uporabnike iz 170 držav in jim pomaga doseči skupne cilje do leta 2030. Zahvaljujoč Galaxy skupnosti in uporabi aplikacije je Samsung zbral že več kot milijon dolarjev donacij za Razvojni program Združenih narodov.

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/.

[1] Na podlagi povprečne življenjske dobe baterije v običajnih pogojih uporabe. Se lahko razlikuje.

[2] Barve se lahko razlikujejo glede na ponudnika.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več