Računalništvo, telefonija
22.11.2018 08:00

Deli z drugimi:

Share

Samsung osvojil 30 nagrad

Družba Samsung Electronics, globalno vodilno podjetje na področju tehnologije, je najavila, da je njihovih 30 izdelkov prejelo nagrado CES® 2019 za inovativnost, vključno z dvema najvišjima priznanjema za inovacije.
Samsung osvojil 30 nagrad
Samsung osvojil 30 nagrad

CES nagrade odlikujejo naprave in storitve, ki kažejo izjemen dizajn in inženiring najnaprednejših tehnologij izdelkov. Nagrade poudarjajo bogato dediščino dosežkov podjetja v razvijanju izjemnih inovacij, ki poganjajo industrijo naprej. Tokrat so bili nagrajeni Samsung izdelki razporejeni v številne kategorije, kot so monitorji, fitnes, šport in biotehnologija, brezžične slušalke, pametni dom, virtualna in obogatena resničnost, računalniška oprema, komponente in zunanje naprave, avdio/video v vozilu ter trajnost in ekološko oblikovanje.

V preteklem letu smo izvedli pomembne naložbe na področjih 5G, IoT in AI. V čast nam je, da smo nagrajeni za naše neomajno prizadevanje, da pomagamo uporabnikom in industriji delati stvari, ki v preteklosti niso bile izvedljive. Zelo sem ponosen na ustvarjalnost, pogon in inovativni pristop ekipe, da bi na trgu ponudili najboljše rešitve, je dejal Tim Baxter, predsednik in CEO Samsung Electronics za Severno Ameriko.

CES je blagovna znamka združenja Consumer Technology Association (CTA)™. Večina Samsung izdelkov bo na ogled na sejmu CES 2019, ki bo med 8. in 11. januarjem prihodnje leto v razstavnem prostoru podjetja Samsung v osrednji dvorani kongresnega centra v Las Vegasu.

Sledijo podrobnosti o izboru nagrajenih Samsung izdelkih:

Samsung Galaxy Note9 – Serija Galaxy Note že dolgo časa velja za nosilko inovacij podjetja Samsung. Izjemno zmogljiv Galaxy Note9 gradi na zapuščini svojih predhodnikov. Galaxy Note9 je dovolj zmogljiv, da dohaja vaš življenjski slog – z zmogljivo, celodnevno baterijo, novim S Pen pisalom, ki po novem deluje z bluetooth tehnologijo, najpametnejšim Samsung fotoaparatom doslej ter možnostjo razširitve spomina do 1 TB.

Samsung Galaxy Tab S4 –2-v-1 tablica je ustvarjena za ljudi, ki želijo več narediti na poti. Samsung Galaxy Tab S4 vam pomaga delati pametneje z ohranjanjem delovanja na najvišjih ravneh. S Samsung DeX, dolgotrajno baterijo, natančnim S Pen pisalom in štirimi AKG zvočniki. Nova tablica omogoča večjo produktivnost in več zabave – kjerkoli in kadarkoli.

Samsung Galaxy Watch – Premium, zmogljiva pametna ura za tiste, ki želijo početi vse – in ob tem še odlično izgledati. Dolgotrajna baterija uporabniku nudi resnično izjemno doživetje. Z za Samsung značilnim zaslonom z vrtljivo številčnico in še širšim naborom slogovnih možnosti dobite pametno uro, ki izgleda kot tradicionalna ura in je intuitivna za uporabo. Z več kot 39 sledljivimi vajami in dejavnostmi ter novimi funkcijami upravljanja spanja in stresa, zmogljiva pametna ura uporabnike osredotoča na njihovo zdravje in dobro počutje.

Dvojni brezžični polnilnik– Je kombinacija brezžičnega polnilnega stojala za polnjenje in brezžične podloge za polnjenje. Polnilec uporabnikom omogoča, da hitro napolnijo telefon sočasno z drugim s Qi tehnologijo združljivim telefonom ali nosljivo napravo. Polnilec odpravlja potrebo po zapletanju s kabli, vsakič, ko morate napolniti baterijo svoje naprave, njegovo vgrajeno stojalo pa omogoča preprost dostop do zaslona telefona.

Samsung DeX – Samsung DeX uporabnikom daje izkušnjo stacionarnega računalnika neposredno z njihove mobilne Samsung Galaxy naprave. Preprosto povežete mobilno napravo z monitorjem ali spremenite le nastavitve na Galaxy TabS4. Samsung DeX uporabnikom omogoča, da svoj telefon ali tablico uporabljajo kot drsnik ali tipkovnico na dotik. Samsung DeX omogoča »dvojni način«, tako da med delom na monitorju – ne glede na to, ali sodelujejo v video klepetu ali rišejo in delajo zapiske – lahko še naprej uporabljajo svoj telefon ali tablico. Svoj Galaxy Note9 povežite s Samsung DeX in prikažite vašo predstavitev, nato pa se med diapozitivi premikajte z S Pen pisalom.

SmartThings Tracker – Majhna, lahka GPS sledilna naprava, povezana prek omrežja LTE-M, ljudem pomaga hitro spremljanje najpomembnejšega. Naj bo to športna torba, izgubljena nekje v šoli, ali hišni ljubljenček, ki je morda zašel predaleč od doma, stvari je mogoče zlahka izslediti v realnem času preko aplikacije SmartThings, ki je združljiva z operacijskim sistemom Android in iOS. Tudi družinski člani lahko uporabljajo SmartThings Tracker in ostanejo povezani. To storijo tako, da pošljejo obvestilo o svoji lokaciji aplikaciji SmartThings, ki opozori ostale družinske člane, kje se nahajajo. In ko je SmartThings vključen, se SmartThings Tracker lahko uporabi kot senzor prihoda, ki sproži avtomatizacijo, kot je prižig povezane luči na verandi, ko je naprava v njenem dosegu.

Slušalke HMD Odyssey+ – Windows mixed reality slušalke bodo uporabnike očarale z osupljivimi ostrimi podrobnostmi, ki ponujajo udobje, hkrati pa uporabniku omogočajo, da se poglobi v najljubšo igro in njeno dogajanje. Poleg svojih Super AMOLED zaslonov, so slušalke HMD Odyssey+ opremljene z novo tehnologijo prikaza, imenovano učinek Anti-Screen Door (anti-SDE). Igralcem računalniških iger ne bo več treba skrbeti, zakaj so omotični in zakaj je njihov pogled izkrivljen. Vrhunski dizajn slušalk HMD Odyssey+ je izpopolnjen z bogato in dinamično avdio tehnologijo AKG, vključno z 360° prostorskim zvokom in 110° vidnim poljem – vse to pa zagotavlja bolj tekočo in resnično uporabniško izkušnjo.


Samsung Galaxy A6 – Za tiste, ki si želijo odličen pametni telefon, Galaxy A6 ponuja izjemen zaslon, zmogljiv fotoaparat in novo raven udobnosti. S Super AMOLED brezkončnim zaslonom bo vašo vsebino oživil s svetlimi in bogatimi barvami. Z možnostjo razširitve pomnilnika, Galaxy A6 ponuja veliko prostora za videoposnetke, glasbo in ostale datoteke. S sprednjimi in glavno kamero z ločljivostjo 16 megapikslov, lahko uporabniki posnamejo osupljive fotografije in selfije, zaslonka F1,7 na glavni kameri omogoča, da fotografije pri nastavitvah s šibko svetlobo ostanejo svetle in jasne.

Samsung LM302S – Najbolj uporabnikom prijazna platforma prihodnje generacije osvetlitev, ki je trenutno na voljo, je zasnovana tako, da izboljša učinkovitost dela s celodnevnim doseganjem bolj zdravih cirkadianih ritmov (ciklusi spanja/budnosti). To dosega tako, da spodbuja dnevno-nočno kontinuiteto in zdrav spanec. V človeka usmerjena rešitev Samsung LED lahko izboljša koncentracijo posameznika in njegovo delovno učinkovitost za kar 10 odstotkov. Poleg tega ljudem ponoči omogoča boljši spanec, saj naprava LM302S čez dan preprečuje izločanje hormona melatonina.


Samsung SSM-U Series – Nova vrsta pametnega modula s serijo drobnih radarskih senzorjev z večjo občutljivostjo zaznavanja kot običajnimi senzorji in nevidnim prenosom za večjo prilagodljivost pri pametni stanovanjski razsvetljavi. Serija SSM-U lahko zazna subtilna gibanja in prenaša signal na druge komponente za nadzor osvetlitve ob pravem času.

Samsung 256GB 3DS DDR4 RDIMM – Najhitrejši DDR4 v panogi in modul z največjo gostoto pomnilnika za platforme naslednje generacije podjetniških strežnikov je omogočen z najsodobnejšimi visoko zmogljivimi infrastrukturnimi rešitvami za širokopasovno in visoko zmogljivo porabo (15 vatov pri 1.2 V).

Samsung 512GB Universal Flash Storage – Prvi 512-gigabajtni vgrajeni Universal Flash Storage (eUFS), za avtomobilske A7V sisteme in vodilne mobilne naprave naslednjih generacij, ki uporabljajo nove Samsung 64-slojne 512-gigabitne V-NAND čipe. 512 GB eUFS paket bo v približno šestih sekundah prenesel video posnetek s polno ločljivostjo 5 GB na SSD, več kot osemkrat hitreje kot običajna microSD kartica.


Samsung 3.84TB NVMe Z-SSD – SZ1733 nudi novo raven skladiščenja za superračunalništvo, namenjeno analizi umetne inteligence, velikih podatkih in aplikacijam interneta stvari, z uporabo novih Samsung Z-NAND čipov, ki zagotavljajo 10-krat večjo zmogljivost branja celic kot 3-bitni V-NAND čipi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več