Računalništvo, telefonija
25.09.2018 09:35
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavlja nova pametna telefona Galaxy J6+ in J4+

Samsung Galaxy J4+
Samsung Galaxy J4+

Podjetje Samsung Electronics Co., Ltd. je najavilo nova člana serije Galaxy J, Samsung Galaxy J6+ in J4+.


»Galaxy J6+ in J4+ še dodatno opozarjata na temelje dediščine ponudbe Galaxy inovacij, ki predstavlja neverjeten slog in tehnologijo po visoko konkurenčni ceni,« je povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija. »Osupljiv dizajn in zaslon, izboljšana kamera in visokokakovostne zmogljivosti obeh naprav uporabnikom omogočajo, da od svojega pametnega telefona Galaxy J za dalj časa dobijo še več kot kadarkoli prej.«

Izjemen dizajn in osupljiv zaslon

Galaxy J6+ in J4+ prinašata steklu podobno zadnjo stran, ki oblikovalskim dosežkom serije Galaxy J dodaja povsem novo dimenzijo. Ergonomsko oblikovane krivulje prinašajo vrhunski izgled in občutek pametnih telefonov, njihov eleganten profil pa obema napravama zagotavlja udoben oprijem v dlani.

Z ožjim okvirjem in večjim ekranom, izboljšan 152,6 mm HD+ brezkončni zaslon, ki je zaščitni znak vrhunskih pametnih telefonov Galaxy, ponuja izjemno izkušnjo pri spremljanju igralnih in multimedijskih vsebin. Brezkončni zaslon omogoča tudi močno večopravilnost, s funkcijo deljenega zaslona, ki z uporabo velikega zaslona uporabnikom omogoča sočasno zabavo z dvema aplikacijama.

Za lažje odklepanje tako Galaxy J6+, kot J4+ ponujata funkcijo prepoznave obraza, medtem ko ima Galaxy J6+ tudi stranski bralnik prstnih odtisov, kar povečuje raven varnosti in udobja brez poseganja v izgled same naprave.

Izboljšana izkušnja s kamero

Potrošniki dajejo velik pomen na izkušnjo s kamero, zato je bila na obeh izdelkih še dodatno izboljšana. Galaxy J6+ ima glavno kamero s 13 MP in dvojno sprednjo kamero s 5 MP, ki uporabnikom omogoča, da v svojih posnetkih ujamejo naravni bokeh učinek. S funkcijo sprotnega ostenja pri sprednji kameri Galaxy J6+, lahko uporabniki pred ali po fotografiranju upravljajo z globino polja in tako ustvarijo popolne fotografije.

Oba pametna telefona ponujata možnost odpiranja objektiva v načinu F1,9 (13 MP), ki dopušča več svetlobe za jasnejše in svetlejše slike pri slabi svetlobi. Poleg tega plavajoči gumb uporabnikom omogoča enostavno fotografiranje ali snemanje z eno samo roko.

Visoka zmogljivost

Poleg nadgradnje vrhunskega dizajna in občutka v dlani, Galaxy J6+ in J4+, nudita izjemne zmogljivosti za zvoka, baterije in pomnilnika. Obe napravi imata integriran zvok Dolby Atmos ki uporabnikom prinaša neverjeno doživetje tako ob gledanju filma kot ob poslušanju najljubše glasbe.

Ustvarjena za prilagajanje natrpanemu življenju uporabnikov, Galaxy J6+ in J4+ imata 3.300mAh, kar je 10 odstotkov več v primerjavi s predhodnimi modeli Galaxy J. Uporabniki se na svoj telefon lahko zanesejo še dlje. Napravi imata tudi način varčevanja z energijo, ki poenostavlja začetni zaslon in zapre neaktivne dejavnosti ter tako podaljša trajanje baterije, ko jo najbolj potrebujete. Poleg tega, zmogljiv štiri jedrni 1,4 GHz procesor pomeni, da napravi lahko izvajajta naprednejše naloge, kot je zagon video posnetka v visoki ločljivosti, ne da bi se baterija pri tem izpraznila.

Galaxy J6+ ima pomnilnik velikosti do 3 GB RAM in je na voljo v različici 32 GB, medtem ko je velikost pomnilnika Galaxy J4+ do 2 GB in je na voljo v različici 32 GB. Oba pametna telefona imata tudi moznost razširitve do 512 GB s microSD kartico, kar uporabnikom omogoča vrhunsko zmogljivost in prilagodljivost.

Novi Galaxy J6+ je na voljo v treh elegantnih barvah: modri, črni in rdeči, Galaxy J4+ pa v črni, zlati in rožnati, pri nas pa bosta napravi na voljo od sredine letošnjega oktobra dalje.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,