07.02.2011 12:37
Posodobljeno 13 let nazaj.

Sanja Grohar je postala obraz Sony VAIO Slovenije

Pevka Sanja Grohar je že pred dnevi prejela prelepo darilo za svoj rojstni dan, ki ga ima uradno 7. februarja. Podpisala je dolgoročno sodelovanje z podjetjem Geri Computer d.n.o. pri skupnem oglaševanju izdelkov Sony VAIO.
Sanja in njen novi lepotec VAIO pinky.

V podjetju Geri Computer www.notesniki.si so se odločili, da bodo pevki in bivši Miss Slovenije Sanji Grohar podarili roza lepotca – prenosnik Sony Vaio, saj vedo, da je Sanja nora na roza barvo.

Sanja je mamljivo ponudbo, da postane novi obraz, ki bo zastopala Sony Vaio pri nas, z veseljem sprejela, sodelovanja pa so se razveselili tudi v omenjenem podjetju. “Zelo sem vesela in se celotni ekipi www.notesniki.si ter Mihu Vakeju zahvaljujem. Res so me lepo presenetili, seveda bom z veseljem promovirala produkte znamke Sony, še bolj pa bom uživala ob uporabi svojega novega roza prenosnika,” nam je povedala srečna slavljenka. Po novem bodo določene reklame opremili z rekom: “Sanja Grohar uporablja Sony VAIO, kaj pa ti ?”

Ob tej priložnosti tudi mi Sanji iskreno čestitamo za rojstni dan in ji želimo vse najboljše v bodoče.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055