30.09.2016 16:31

SAOP z nagrado za razvoj lastnih rešitev na platformi Microsoft Azure

Podjetje SAOP je na Microsoftovi partnerski konferenci za razvoj davčne blagajne Saopnet POS prejelo nagrado za razvoj lastnih rešitev na platformi Microsoft Azure.
SAOP z nagrado za razvoj lastnih rešitev na platformi Microsoft Azure

Saopnet POS je blagajniški program, ki omogoča preprosto in učinkovito vodenje blagajniškega poslovanja, uporabnikom pa je na voljo brezplačno.

»Microsoftova nagrada, ki smo jo prejeli za razvoj davčne blagajne Saopnet POS, dokazuje inovativnost našega produkta. Prejeta nagrada je priznanje za naše dosedanje delo in hkrati dodatna motivacija za naprej. Tudi v prihodnje bomo razvijali napredne, uporabnikom prijazne rešitve, s katerimi pomagamo svojim strankam do učinkovitejšega dela in uspešnejšega poslovanja,« je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in trženja v podjetju SAOP.

»V Microsoftu smo ponosni, da lahko sodelujemo s tako uspešnimi in inovativnimi podjetji, ki svojo priložnost vse bolj prepoznavajo v inovativnih rešitvah tehnologij v oblaku in sooblikujejo poti digitalne transformacije organizacij različnih velikosti. Odnos s partnerji je dolgoročen in vzajemen, izmenjava izkušenj in predlogov pa gonilo za rast in razvoj na obeh straneh,« je povedal Robert Trnovec, generalni direktor Microsofta Slovenija.

Brezplačen blagajniški program Saopnet POS je preprost za uporabo in deluje na vseh napravah z operacijskim sistemom Windows 7, 8.1 in 10. Omogoča enostavno prodajo prek zaslona na dotik, plačilo z različnimi plačilnimi sredstvi, vodenje blagajniškega dnevnika ter samodejno shranjevanje v oblak in uporabniško podporo. SAOP-jeve rešitve – poleg brezplačne davčne blagajne Saopnet POS ima podjetje v svojem naboru še spletni računovodski program miniMAX in sistem ERP iCenter – danes uporablja že več kot 6500 organizacij in ustanov, kar predstavlja več kot 30.000 uporabnikov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,