Računalništvo, telefonija
17.01.2013 09:53
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SAP Business Suite powered by SAP HANA prinaša novo dimenzijo poslovanja v realnem času

Družba SAP predstavlja rešitev SAP Business Suite powered by SAP HANA, ki temelji na platformi računalništva v pomnilniku in transakcije ter analitiko opravlja v realnem času. SAP je tako edini ponudnik, ki strankam nudi integrirano družino poslovnih aplikacij, pri čemer te v celoti izkoriščajo izredne hitrosti tehnologije računalništva v pomnilniku. Rešitev SAP Business Suite powered by SAP HANA strankam omogoča upravljanje poslovanja v realnem času, saj tudi najzahtevnejše transakcije, analize in planiranja opravlja praktično hipno. Podjetja s to inovacijo, ki prinaša novo dimenzijo poslovanja in odpravlja zahteve po kompleksnih in dragih redundančnih sistemih, pridobijo možnost takojšnjega odzivanja na spremembe v poslovanju ter številne priložnosti iskanja novih vrednosti poslovanja. Zmogljivostno nadgrajeni poslovni procesi in način obdelave vseh vrst podatkov spreminjajo način sodobnega poslovanja in interakcije med podjetji.
SAP Business Suite powered by SAP HANA prinaša novo dimenzijo poslovanja v realnem času
SAP Business Suite powered by SAP HANA prinaša novo dimenzijo poslovanja v realnem času

SAP Business Suite powered by SAP HANA postavlja nove mejnike na področju hitrosti obdelave podatkov in številu poslovnih inovacij. Podjetjem ponuja novo dimenzijo realnočasovnega poslovanja ter številne priložnosti za rast in razvoj le-tega. Podjetja lahko s poslovnimi procesi, kot so planiranje, terminiranje, poročanje, analiziranje ter drugimi, upravljajo v realnem času in ob uporabi »živih« podatkov v odprtem okolju. Nova analitika v realnem času, ki jo ponuja napredni SAP Business Suite, strankam omogoča, da poleg tržnih raziskav in analiz, planiranja ter poročanja, v poslovanje vključijo tudi vse pomembnejše parametre, kot sta podrobna analiza strank in širšega družbenega okolja. SAP je obenem pripravil številne možnosti in dobre prakse hitre implementacije vseh obstoječih baz podatkov ter njihovo selitev na visoko zmogljivo platformo SAP HANA, kar poslovanju doda izjemno hitrost in strankam ponudi največjo možno vrednost naložbe.

“Leta 2010 je predsednik uprave družbe SAP, dr. Hasso Plattner, predstavil vizijo, v kateri je napovedal, da bo rešitev računalništva v pomnilniku SAP HANA ključna za razvoj vseh novih rešitev, saj bo pomembno spremenila razvoj obstoječih in novih aplikacij. Danes je pred nami velik mejnik, saj smo na to platformo postavili poslovni sistem SAP Business Suite in številne z njim povezane aplikacije, ki jih sicer najdemo v tisočih najuspešnejših podjetjih po svetu. Podjetja in zaposleni lahko sedaj delajo in razmišljajo prav tako hitro, kot deluje njihova domišljija. Nova rešitev namreč odpravlja kompromis med stroškom tehnologije in zmogljivostmi, saj računalništvo v pomnilniku dramatično poenostavi in pohitri poslovna okolja. Tega se zavedajo tudi naši partnerji in razvijalci aplikacij v našem ekosistemu. Rešitev SAP Business Suite bo tudi v prihodnje podpirala in optimizirala rabo vseh pomembnih podatkovnih baz in podatkov v industriji, kar je dodatna zaveza z naše strani, saj si SAP prizadeva za odprte sisteme in uporabne poslovne inovacije,” je povedal član uprave družbe SAP, zadolžen za tehnološke rešitve in inovacije, dr. Vishal Sikka.

SAP Business Suite powered by SAP HANA je preprosto hitrejša, pametnejša in enostavnejša poslovna rešitev. Svojo hitrost dokazuje ne le na področju obdelave strukturiranih in nestrukturiranih podatkov v realnem času, temveč tudi v pohitritvi vseh procesov in aplikacij, ki delujejo na novi platformi. K hitrosti je veliko prispevala poenostavitev poslovnih interakcij, saj se zdaj podjetja lahko dejansko sproti prilagajajo spremembam v poslovanju – hitrejše in natančnejše informacije vodijo do boljših poslovnih odločitev, prav tako pa lahko podjetja natančneje načrtujejo in predvidijo spremembe.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več