11.12.2015 13:32

SEOS: varnost in uporabnost v eni rešitvi

HID Global iCLASS® Seos™ pametna kartica zagotavlja višjo stopnjo varnosti pri dostopu ter enostavnost brezstične uporabe.
SEOS rešitve omogočajo brezstično odpiranje vrat, odklepanje računalnika ali celo plačevanje – vse z najvišjo stopnjo varnosti.

Pametne kartice so namenjene upravljanju in kontroli nad identitetami – pa naj bodo to vaši zaposleni ali pa obiskovalci vaših poslovnih prostorov. Naš partner HID Global pa je sedaj predstavil nadgradnjo varnih kartic, t.i. iCLASS® Seos™ pametne kartice, ki zagotavljajo še višjo stopnjo varnosti pri dostopu ter enostavnost brezstične uporabe.

SEOS varnost zagotavlja z zaklenjenimi plastmi
Nova SEOS pametna kartica namreč dodatno zaščito zagotavlja z ločenimi plastmi – posamezna plast (layer) ima namreč svojo kodo za dostop. Za poenostavljeno predstavo si lahko zamislite vrata z več ključavnicami, kjer ima vsaka ključavnica svoj ključ – vstop je seveda omogočen le ob istočasnem odklepanju vseh ključavnic. iCLASS Seos kartice so zato primerne za vsako podjetje, ki ima visoke varnostne zahteve ter tudi za organizacije, ki potrebujejo stroškovno učinkovite rešitve.

Varen mobilni dostop
Rešitve HID Mobile Access in SEOS se združujejo v varnosti in uporabnosti, saj lahko z enostavim Twist&Go sistemom ali brezkontaktnim upravljanjem odpiramo vrata, odklepamo računalnik ali celo brezstično plačujemo … poglejte video, ki prikazuje nabor aktivnosti, ki jih lahko opravimo s pomočjo nove SEOS rešitve.

Za dodatne informacije in povpraševanja se obrnite na info@identiks.si. Sledite nam na Facebooku, Twitterju, LinkedInu in Youtubeu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.