Računalništvo, telefonija
11.12.2015 13:32

Deli z drugimi:

Share

SEOS: varnost in uporabnost v eni rešitvi

HID Global iCLASS® Seos™ pametna kartica zagotavlja višjo stopnjo varnosti pri dostopu ter enostavnost brezstične uporabe.
SEOS rešitve omogočajo brezstično odpiranje vrat, odklepanje računalnika ali celo plačevanje – vse z najvišjo stopnjo varnosti.
SEOS rešitve omogočajo brezstično odpiranje vrat, odklepanje računalnika ali celo plačevanje – vse z najvišjo stopnjo varnosti.

Pametne kartice so namenjene upravljanju in kontroli nad identitetami – pa naj bodo to vaši zaposleni ali pa obiskovalci vaših poslovnih prostorov. Naš partner HID Global pa je sedaj predstavil nadgradnjo varnih kartic, t.i. iCLASS® Seos™ pametne kartice, ki zagotavljajo še višjo stopnjo varnosti pri dostopu ter enostavnost brezstične uporabe.

SEOS varnost zagotavlja z zaklenjenimi plastmi
Nova SEOS pametna kartica namreč dodatno zaščito zagotavlja z ločenimi plastmi – posamezna plast (layer) ima namreč svojo kodo za dostop. Za poenostavljeno predstavo si lahko zamislite vrata z več ključavnicami, kjer ima vsaka ključavnica svoj ključ – vstop je seveda omogočen le ob istočasnem odklepanju vseh ključavnic. iCLASS Seos kartice so zato primerne za vsako podjetje, ki ima visoke varnostne zahteve ter tudi za organizacije, ki potrebujejo stroškovno učinkovite rešitve.

Varen mobilni dostop
Rešitve HID Mobile Access in SEOS se združujejo v varnosti in uporabnosti, saj lahko z enostavim Twist&Go sistemom ali brezkontaktnim upravljanjem odpiramo vrata, odklepamo računalnik ali celo brezstično plačujemo … poglejte video, ki prikazuje nabor aktivnosti, ki jih lahko opravimo s pomočjo nove SEOS rešitve.

Za dodatne informacije in povpraševanja se obrnite na info@identiks.si. Sledite nam na Facebooku, Twitterju, LinkedInu in Youtubeu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več