Računalništvo, telefonija
29.08.2011 14:12

Deli z drugimi:

Share

Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata

Nikon v seriji COOLPIX Style (S) predstavlja dva nova fotoaparata v razredu superzoom. COOLPIX S6200 ima širokokotni in 10-kratni zoom, COOLPIX S8200 pa širokokotni 14-kratni zoom. Oba imata po 16 milijonov slikovnih točk.
Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata
Serija COOLPIX bogatejša za dva stilska superzoom fotoaparata

Super stilskiprenosni superzoom – COOLPIX S6200

COOLPIX S6200 omogoča fotografiranje s samodejnimi funkcijami proti zamegljenosti slike, ki zagotavljajo najboljše rezultate fotografiranja, medtem ko način za nočno pokrajino omogoča kakovostne slike v slabi svetlobi. S6200 spodbuja vašo ustvarjalnost pri fotografiranju ali snemanju videoposnetkov s posebnimi učinki. Učinki, s katerimi lahko fotografirate, so »mehka ostrina« in »nostalgična sepija«, filtri v fotoaparatu, s katerimi lahko obogatite fotografije pa so učinek »zvezdaste svetlobe«, »ribje oko« in »učinek miniature«.

Za zagotavljanje kakovostnih videoposnetkov ima COOLPIX S6200 možnost snemanja videoposnetkov v ločljivosti HD (720p) s stereo zvokom, štiri napredne funkcije za zmanjševanje zamegljenosti in visoko občutljivost ISO (do 3200) pa še dodatno izboljšajo ostrino pri hitro premikajočih se motivih v slabi svetlobi.

Moč zooma v kompaktnem ohišju – COOLPIX S8200
Fotoaparat COOLPIX S8200 premore poleg širokokotnega objektiva NIKKOR s 14-kratnim zoomom tudi zelo občutljivo slikovno tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk in osvetlitvijo od zadaj, tako da lahko uspešno zajame prizore tako v slabi svetlobi kot zelo svetlih pogojih. Kombinacija hitrega samodejnega ostrenja s hitrim zagonom in visokim številom zaporednih posnetkov zagotavlja, da ne bomo zamudili zanimivih dogodkov. Ima tudi zmožnost snemanja videoposnetkov v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom.

Fotoaparat COOLPIX S8200 je na voljo v štirih barvah, S6200 pa celo v šestih, prvi bo naprodaj po priporočeni ceni 299€, drugi pa po 199€. Obe novosti bosta na prodajnih policah v drugi polovici septembra.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več