Računalništvo, telefonija
01.03.2016 19:43

Deli z drugimi:

Share

Serija Ena žlahtna štorija se z novo sezono vrača na SiOL TV, ki uporabnikom prinaša še več drugih novosti

Od 1. marca dalje je za vse naročnike storitev SiOL TV na voljo brezplačen ogled vseh delov najbolj priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija, z možnostjo 24-urnega predogleda novih epizod tretje sezone. Ob tem bo marca v ponudbo SiOL TV vključenih tudi več novih TV-programov. Spremljanje TV-vsebin do 7 dni nazaj, kar je Telekom Slovenije omogočil kot prvi slovenski operater, pa bo prav tako v marcu na voljo že na 87 TV-programih, med katerimi so tudi vsi najbolj gledani programi. V videoteki DKino si lahko uporabniki SiOL TV med uspešnicami ogledajo tudi prejemnika letošnjih oskarjev film Pobesneli Max, v prihodnjih dneh pa še film Savlov sin.
Serija Ena žlahtna štorija se z novo sezono vrača na SiOL TV
Serija Ena žlahtna štorija se z novo sezono vrača na SiOL TV

Slovenska komično-romantična serija Ena žlahtna Štorija se s 1. marcem zopet vrača na SiOL TV. Naročniki SiOL TV in storitve TViN si bodo tako lahko v novi videoteki brezplačno ogledali vse dele prve in druge sezone najbolj priljubljene slovenske serije in predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV. Vsi tisti, ki niso naročniki storitev Telekoma Slovenije, pa bodo lahko do priljubljene slovenske serije dostopali prek TViN-a (www.tvin.si) in ogled plačali s storitvijo Moneta.

Telekom Slovenije bo svojo ponudbo SiOL TV obogatil tudi z novimi TV-programi, in sicer Nova 24 TV, ID Extra, DTX in Fight World (vsi tudi v HD-ločljivosti) ter Comedy central, Dusk TV in Emanuelle. TV-programi v HD-ločljivosti (Pop TV, A Kanal, Eurosport, Animal Planet, Nickelodeon), ki so bili prej vključeni v programsko shemo Mega HD, so sedaj na ogled širšemu krogu naročnikov SiOL TV s programsko shemo Standard oziroma Mini. Poleg obogatene programske sheme so v ponudbi Telekoma Slovenije vključeni tudi ekskluzivni prenosi športnih borb na programu Fight Channel PPV, in sicer na programskem mestu 525.

Storitev Ogled nazaj za 7 dni, ki naročnikom SiOL TV omogoča ogled že predvajanih TV-vsebin takrat, ko jim ustreza, bo Telekom Slovenije ponudil tudi za TV-programe Pop TV, A Kanal, Brio, Kino in Oto (tudi v HD-ločljivosti) ter za vse programe Discovery in Eurosport.

Naročnikom SiOL TV so na voljo tudi številne videoteke z najnovejšimi serijami in filmi. V videoteki DKino si lahko vsa družina za polovično ceno ene kinovstopnice ogleda najnovejše filme ali risanke, ki si jih lahko izposodi za 48 ur, pri izboru pa si lahko pomaga z brezplačnim 10-minutnim predogledom. Vsi filmi so podnaslovljeni ali sinhronizirani, vedno več pa jih je na voljo tudi v HD-kakovosti. V videoteki DKino je med uspešnicami že film Pobesneli Max, ki je na letošnjih oskarjih prejel največ nagrad, v kratkem pa bo objavljen tudi letos z oskarjem nagrajeni tujejezični film Savlov sin.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,