Računalništvo, telefonija
24.06.2019 21:18
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Severina polepila Viber

Severinine Viber nalepke in Viber skupnost sta regionalna rekorderja leta 2019.
Severina polepila Viber
Severina polepila Viber

V zgolj enem samem mesecu dni po predstavitvi prvega paketa Severininih Viberjevih nalepk – Viber je najbolj priljubljena aplikacija za sporočanje v naši regiji – so uporabniki aplikacije Severinine nalepke prenesli več kot 300.000-krat, kar je trenutni regionalni rekord leta 2019.

Uporabniki Viberja so si v zadnjih tednih izmenjali Severinine nalepke več kot 1,65 milijonkrat, kar je prispevalo k temu, da so je njeni Viberjevi skupnost pridružili številni oboževalci. Severinina skupnost ima trenutno že več kot 173.000 članov in je ena najbolj aktivnih skupnosti v regiji.

Prenesite Viberjeve nalepke “Severina” TUKAJ

Pridružite se skupnosti Viber “Severina” TUKAJ

“Hvala, dragi moji! Zelo sem hvaležna za vso vašo naklonjenost in strast, ki mi jo kažete že celo kariero, predvsem pa sem navdušena, da ste že tolikokrat delili moje Viber nalepke v naši Viberjevi skupnosti. Ko deliš ljubezen – jo dobiš nazaj in preprosto obožujem dejstvo, da smo si tako blizu,” je Severina komentirala ta neverjeten uspeh.

Severinine nalepke so bile predstavljene sredi maja skupaj z njenim novim albumom in takoj vzbudile ogromno zanimanje po celotni regiji. Najbolj priljubljena nalepka je “Nedostaješ mi”, ki so jo uporabniki Viberja delili 135.970-krat, sledi “Ja sam devojka sa sela” s 124.246 delitvami in “Laku noč” s 109.820 objavami, medtem, ko je Viberjeva anketa v njeni skupnosti pokazala, da je “Popila” najljubša pesem oboževalcev z njenega novega albuma. Pesem je dobila kar 5.500 glasov, druga naj bolj popularna pesem pa je “Mrtav bez mene”, ki je dobila več kot 4.800 glasov v skupnosti. V Viberjevi skupnosti “Severina” lahko najdete tudi ekskluzivne fotografije, video posnetke in tekste, posodobitve datumov in lokacij njenih koncertov, obenem pa tudi povabilo k podpori različnim dobrodelnim organizacijam, ki jih podpira znana pevka.

“Glede na to, da je Severina v naši regiji ena najbolj znanih zvezdnic, smo pričakovali, da bodo tako njene Viber nalepke kot tudi njena Viber skupnost dosegla velik uspeh pri naših uporabnikih, a njihov odziv je presegel vsa naša pričakovanja. Očitno je, da se je njen ekspresiven, dinamičen in privlačen nastop na Viberju razlegal naokoli in se dotaknil njenih številnih privržencev, kar je najboljši dokaz našega skupnega dosežka. Prepričani smo, da se bo to sodelovanje v prihodnosti še razširilo in okrepilo z uporabo vseh uporabniku prijaznih in interaktivnih funkcij platforme Viber ter, da bomo s tem zagotovili splošno zadovoljstvo Severini in njenim oboževalcem,” je povedala Daniela Ivanova, direktorica za razvoj poslovanja pri Rakuten Viber za Centralno in Vzhodno Evropo.

Severinine Viber nalepke so za brezplačen prenos še dva meseca na voljo na “Viber Sticker Marketu”, s prijatelji pa si jih boste lahko izmenjavali tudi po koncu tega obdobja.

O Rakuten Viber:

V Rakuten Viber povezujejo ljudi. Ne glede na to, kdo so in od kje so. Njihova globalna baza uporabnikov ima dostop do številnih funkcij, kot so klepeti ena na ena, video klici, skupinska sporočila in posodobitve ter razprave s svojimi priljubljenimi blagovnimi znamkami in slavnimi osebami. Uporabnikom zagotavljajo varno in prosto okolje za izmenjavo svojih čustev.

Rakuten Viber je del Rakuten Inc., vodilnega svetovnega podjetja na področju e-trgovine in finančnih storitev. Je uradni komunikacijski kanal FC Barcelona in uradni partner za takojšnje sporočanje in klicanje aplikacij Golden State Warriorsov.

Pridružite se družbi Viber danes in uživajte v najboljši komunikacijski izkušnji na svetu.

Za dodatna vprašanja jih kontaktirajte na media@viber.com

Potrebujete najnovejše oznake blagovne znamke Rakuten Viber? Poiščite jih v spletnem središču blagovne znamke.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več