Računalništvo, telefonija
15.11.2016 17:24
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Si upate vstopiti v vročo cono?

Si upate vstopiti v vročo cono?
Si upate vstopiti v vročo cono?

Praznika samskih je na Kitajskem konec, a največja nakupovalna mrzlica leta se nadaljuje. Pri spletnemu trgovcu GearBest namreč še vedno poteka razprodaja raznoraznih tehnoloških naprav, od pametnih telefonov in tablic, do dronov, kamer in fotoaparatov, ki so znižani vse do 70 odstotkov.

V t.i. vroči coni so vsak dan za omejen čas, oziroma do razprodaje zalog, izpostavljeni najbolj zaželeni izdelki, pod njimi pa so znižane naprave razdeljene po tematskih sklopih. Razprodaja je razdeljena v naslednje kategorije:

  • Telefoni in tablice
  • Pametne ure in očala za navidezno resničnost
  • Projektorji in mini PC-ji
  • Računalniška oprema (tipkovnice, miške, usmerjevalniki, …)
  • Zvočniki in slušalke
  • Droni in druge igrače na daljinsko upravljanje
  • Obvezna oprema za izlete v naravo (svetilke, navigacijske naprave, očala za nočno opazovanje, …)
  • Orodje in 3D tiskalniki
  • Gospodinjski aparati
  • Dodatki za avtomobile
  • Pripomočki za higieno, nego in lepotičenje

V kolikor ste nekoliko bolj podjetni, pa si z deljenjem na vaših družbenih omrežjih (Facebook, Twitter) in priporočili razprodaje prijateljem lahko prislužite tudi uporabne brezplačne nagrade, rezervirane za najbolj zveste in zagnane kupce. Nekaj dodatnih točk si lahko celo prislužite že samo z naročilom na GearBestov newsletter, s tem pa sodelujete v žrebanju za športne pametne ure, obeske, polnilne baterije, slušalke in celo mini drone.

Čeprav razprodaja vključuje našim krajem manj poznane znamke, pa lahko vseeno najdete kar lepo število vrhunskih izdelkov, ki marsikje v svetu uživajo dober ugled. Med izdelki tako lahko npr. najdete:

Telefon Xiaomi Note 3 Pro

Odličen telefon, ki se ponaša s 5,5-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, šestjedrnim procesorjem Snapdragon 650, 2 gigabajtoma delovnega pomnilnika in odličnim fotoaparatom z ločljivostjo 16 megapisklov.

Dron Hubsan H501S X4

Napreden letalnik, ki ima vgrajeno kamero z ločljivostjo 1080p in zna prenašati video v realnem času je zelo stabilen v zraku, se dobro upira vetru in se zna samodejno vrniti domov. Opremljen je z zelo zmogljivimi motorji, njegova pametna baterija pa zna sama uravnavati zmogljivost in na ta način podaljšati letenje tudi do 20 minut.

Tablični računalnik CHUWI VI10 Plus

Odlična naprava, ki jo lahko uporabljate kot tablico ali prenosnik je opremljena s štirijedrnim Intelovim procesorjem Cherry Trail, 2 gigabajtoma delovnega pomnilnika in 32 gigabajti notranjega spomina. S svojim 10,8-palčnim na dotik občutljivim zaslonom z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik pa je računalnik naravnost narejen za gledanje videoposnetkov, filmov in brskanje po spletu.

Naprav, ki so vključene v razprodajo je seveda še ogromno, celoten seznam pa si lahko ogledate na tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več